UMUTHAN KARA

Gayrimenkul Danışmanı @CB ZEFEZ

Ben Umuthan Kara. 1994 yılında Samsun'un sıcak topraklarına düştüğüm günden beri, hayatın bana sunduğu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum. Girişimcilik ve ticaretle geçen yıllar, farklı şehirlerde gezmeme ve sonunda memleketim Samsun'a geri dönüş yapmama sebep oldu.

İstanbul'un büyülü dünyası ve Antalya'nın tatlı rüzgarlarından sonra bu şehirde doğmuş olmanın ve burada büyümenin verdiği duygusal bağ, beni geri getiren en büyük etkendi.

İçimdeki girişimcilik tutkusuyla, Coldwell Banker Zefez'de çalışmaya başladım. Bu adım, hem memleketimde hizmet verme isteğimle hem de gayrimenkul dünyasındaki bilgi birikimimle uyumluydu.

Coldwell Banker Zefez'de çalışırken, sadece evleri değil aynı zamanda insanların hayallerini de şekillendirmenin bir parçası oldum. Her müşteri, farklı bir hikaye taşıyor ve ben de onların hikayelerine yardımcı olma fırsatını yakaladım. Gayrimenkul danışmanı olarak, insanlara kendi düşlerini gerçekleştirme yolunda rehberlik etmek, benim için büyük bir gurur kaynağı oldu.

Bugün, Samsun'un bu güzel coğrafyasında, hem kendi kariyerim hem de başkalarının hayatları üzerinde pozitif etkiler yaratmaya devam ediyorum. Gayrimenkul danışmanı olarak, her yeni gün yeni fırsatlar sunuyor ve ben de bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum. Gelecekte, daha fazla insana ilham verebilmek ve gayrimenkul dünyasının kapılarını onlar için aralayabilmek en büyük hedefim.

Benim hayatım, memleketimin sıcaklığından gayrimenkulün büyülü dünyasına uzanan bir yolculukla şekillendi. Her adım, beni daha fazla öğrenmeye, büyümeye ve paylaşmaya yönlendirdi. Gelecekte de aynı heyecanla ilerlemeye devam edeceğim.

UZMANLIK ALANLARIM

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Kadıköy İlyasköy Çatalarmut Derebahçe Kalkancı

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • ANKARA DA YÜZYÜZE BLUE START ŞEHİRDIŞI OFİSLER İÇİN 31 Temmuz - 4 Ağustos 2023
  • Milyonerden Milyonere 27-28 Eylül 2023 Samsun