RAMAZAN BAŞTÜRK

Gayrimenkul Danışmanı @CB NET

ARAŞTIRIR,GELİŞTİRİR, ÇÖZÜM ÜRETİR…

Merhaba ben Ramazan BAŞTÜRK

Balıkesir Kara Kuvvetleri Komutanlığı Astsubay Meslek Yüksek Okulu,

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı,

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum.

İş kariyerime Kara Kuvvetlerinde Astsubay olarak başladım. Uzun yıllar yurtiçi gerekse de yurtdışında değişik kademelerde yöneticilik görevleri üstlendim.

Çalıştığımın kurumun bana katmış olduğu profesyonelligi, disiplini, iletişimi, pozitif enerjiyi gelecekte gayrimenkul sektöründe devam ettirmek istedim.

Gerekli eğitimleri alarak 2020 yılında AL-YAP-SAT modeli ile gayrimenkul sektöründe,

2023 yılı Ağustos ayinda ise Kurumsal vizyonu, kalitesi ve başarıları kanıtlanmış Coldwell Banker Net ofisinde; arsa-arazi, konut ve ticari gayrimenkul alanlarında hizmet vermeye devam ediyorum.

Siz değerli müşterilerime, iş ortaklarıma ve sektörümüze etik değerlere bağlı kalarak sürdürülebilir,tarafsız,yenilikçi,güvenilir,kaliteli ve yol gösterici çözümler sunmak için sizlerleyim.

Piyasa analizleri,değerleme yöntemleri ve stratejik planlamaları kullanarak müşterilerime en iyi YATIRIM ve SATIŞ kararlarını almalarına rehberlik ediyorum.

Neden farklı olduğumuzu diğer ofislerden farklı neler yaptığımızı ve kısa zaman da başarıya nasıl ulaştığımızı anlatmak adına sizleri ofisime davet ediyorum.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 14-18 Ağustos 2023 BLUE START Online Eğitim Şehirdışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)