Portföy İşlem Hızı
9,8

Fikret YENİDÜNYA

78 Almanya doğumlu.

İlk, orta, lise eğitimini İzmir Karşıyaka’da tamamlayan Fikret Yenidünya, Ege Üniversitesi Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümünü sonrasında da İstanbul Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Fakültesi İşletme MBA bölümünü tamamladı

Haber Spikerliği ve Profesyonel Seslendirme Sanatçılığı ile kariyer hayatına başlayan Fikret Yenidünya 2 yıl Yapı Kredi, 12 yıl Uluslararası İlaç Firması Roche’da çalıştı.

6 kere Türkiye’de Yılın En Başarılı Tanıtım Temsilcisi,

3 kere de Türkiye’de son 2 yılın ‘En Başarılı Tanıtım Temsilcisi’ ödüllerini aldı.

Son 4 yılında da Roche adına yürütülen projelerden sorumlu BioMarker Proje Uzmanı oldu.

2016 Mayıs ayında kendi isteği ile firmasından ayrılarak iletişim yeteneği, görev ve sorumluluk bilincine güvenerek gayrimenkul sektörüne girdi ve Yenidünya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri ile resmî olarak gayrimenkul alanında faaliyetlerine başladı. Teknolojiye ve istatistiğe verdiği önem sayesinde tüm portföylerine sanal tur yaparak müşterilerine portföye gitmeden gezebilme imkanı sağladı.

Sonrasında kurum kültürü ve vizyonuna da katkı sağlayacağını düşündüğü için Coldwell Banker markasına geçerek çalışma hayatına devam etti.

Ayrıca Coldwell Banker Global Luxury çatısı altında sertifikalı ‘’uluslararası lüks konut uzmanı ve değerlemecisi’’ oldu..

Süreç ilerledikçe de sadece uzmanlık alanı üst segment portföylerin pazarlanmasına yöneldi.

İzmir ve Türkiye’de, markasında ve iç gayrimenkul piyasasında sayısız dereceler aldı.

Yüksek kalite algısı yaratacak pazarlama faaliyetleri ile de sektörde dikkat çekerek bilinirliğini arttırdı.

Edindiği tecrübeler ve hedefleri sonrasında 2021 yılında çalışma hayatına Keller Williams Luxury İnternational’da devam etme kararı alan Fikret Yenidünya, burda bulunduğu süre boyunca da sayısız ödül ile sürdürülebilir başarısını devam ettirdi.

2023 Temmuz ayı itibari ile İzmir Forum Bornova AVM karşısında, odağında eğitim ve sanatın olduğu Coldwell Banker Museland Gayrimenkul’ü faaliyete geçirdi.

Eşi Elif Yenidünya ve oğlu Demir ile birlikte İzmir Bornova’da yaşamaktadır.

UZMANLIK ALANLARIM

Lüks Konut-Cadde Mağazacılığı

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Başkent Üniversitesi 100 Saatlik Uzmanlık Eğitimi
  • GLOBAL LUXURY Eğitimi 24-25 Mayıs 2018

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Koray Barutçu - 16/06/2020

    Alacak olduğumuz ilk evimizde ilginiz ve alakanız dolayısıyla sizlere ve çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ederiz. Selam ve saygılar dilerim.

  • Mustafa Koçak - 16/06/2020

    Emlak danışmanı olarak 2016 yılından beri Fikret beyle beraber çalışıyoruz. Bu süreçte her şeyimizle ilgilendi gözümüz arkada kalmadı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.