Portföy İşlem Hızı
9,0

1991 Almanya doğumluyum.

Yaşlı bakım hemşireliği mezunuyum. 8 yıl Almanya da mesleğimi sürdürdüm.

2019 yılında Türkiye'ye yerleştim.

Turizm ve pazarlama alanında Türkiye- Almanya bağlantılı PHİLİPS şirketinde çalıştım.

2021 yılında gayrimenkul danışmanlığı sektörüne ilk adımımı attım ve 2022 yılının Kasım ayında Coldwell Banker Mira Ofis ailesine katıldım.

Coldwell Banker’ın 100. yılı aşkın deneyiminden yararlanmak adına Global Luxury eğitim programına katıldım ve bu programları başarıyla tamamladım.

Coldwell Banker Mira Ofis bünyesindeki gayrimenkul danışmanlığı görevimi Özdere Bölgesi uzmanı olarak sürdürüyorum.

Saygılarımla,

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START 21-25 KASIM 2022 İSTANBUL İZMİR ANKARA
  • GLOBAL LUXURY Eğitimi 07-08 Haziran

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Çağlar YAŞAR - 09/01/2024

    İlgi alakanız , anlayışınız ve azimli çalışmanız ile vermiş olduğunuz kaliteli hizmetten ötürü teşekkürü bir borç bilir çalışmalarınızda başarılınızın devamını diliyorum .

  • Taner Aydoğan - 27/04/2023

    Harika bir portföyü harika bir sunum ve harika bir karşılama ile gördük .. ve Öznur hanımın işindeki profesyonel yaklaşımı ve sunumu ile ilk görüşte evi aldık. Biz bile şaşırdık ve etkilendik .. Harika bir danışman arkadaşımız . İşinin ve markanın gücünü inanılmaz hissettirdi bizlere ve ailecek çok etkilendik … Her zaman çalışmak isteriz . Son derece profesyonel ve bi o kadar işine hakim .. Çok tebrikler ve çok teşekkürler bizleri muhteşem bir ev sahibi yaptığı için…

  • Demirler inş Menderes Özdere Gümüldur - 01/02/2023

    Öznur hanım a firmamız adına çok teşekkür ederiz firmamızın envanterine kattığı arsadan ve özveri çalışmasından dolayı müteşekkiriz özveri çalışmasından dolayı başarılarının devamını dileriz