ESMA CANKİ

Gayrimenkul Danışmanı @CB GİZ

Coldwell Banker ailesinin bir üyesi olarak gayrimenkul danışmanlığı yapıyorum.

2010 yılında İstanbul'da başlayan kariyerim, ardından 2016 yılında Antalya Kaş Kalkan bölgesine taşınmamla birlikte mimarlık, iç mimarlık, inşaat yönetimi, tadilat ve dekorasyon alanlarında zengin bir tecrübe kazanmamı sağladı. Şimdi bu değerli deneyimleri, gayrimenkul danışmanlığı görevimde sizlerle paylaşıyorum.

Mimarlık ve iç mimarlık alanlarında edindiğim bilgi birikimi, emlak sektöründe müşterilere sağladığım katma değeri artırıyor. Mimari projeleri analiz etme yeteneğim, müşterilerin mülklerini en iyi şekilde sunmamı ve potansiyel alıcıların hayalini kurdukları evleri hayata geçirmelerini sağlamamı mümkün kılıyor. Aynı şekilde, inşaat yönetimi ve dekorasyon alanındaki uzmanlığım, alıcıların veya satıcıların emlak işlemlerini daha sorunsuz bir şekilde tamamlamalarına yardımcı oluyor.

Müşteri memnuniyeti benim için her zaman en önemli öncelik olmuştur. Her bir müşteriyle kişisel olarak ilgileniyor, ihtiyaçlarını anlamak için zaman ayırıyor ve onların beklentilerini aşmak için elinden gelenin en iyisini yapıyorum. Emlak piyasasındaki değişkenlikleri yakından takip ediyor ve müşterilerime güvenilir bilgiler sunarak en iyi kararları almalarına yardımcı oluyorum.

Coldwell Banker gibi köklü bir emlak grubunda çalışmanın avantajını kullanarak, müşterilere sunduğum hizmeti en üst düzeye çıkarıyorum. Güçlü bağlantılarım ve Coldwell Banker'ın geniş ağı, potansiyel alıcılar ve satıcılar için geniş bir pazarlama ve erişim imkanı sağlıyor. Emlak işlemlerini daha hızlı ve daha verimli bir şekilde tamamlamak için ekipteki diğer uzmanlarla işbirliği yapıyorum.

Portföyümde, ihtiyaçlarınıza uygun birçok farklı gayrimenkul seçeneği bulunmaktadır. Ayrıca, müşteri referanslarımla benimle çalışanların güvenilir bir danışman olarak beni öne çıkardığını göstermekten gurur duyuyorum.

Eğer siz de emlak ihtiyaçlarınız için uzman bir danışmana ihtiyaç duyuyorsanız, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size en uygun mülkü bulmak ve gayrimenkul işlemlerinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde tamamlamak için buradayım.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 17-21 Temmuz 2023 BLUE START Online Eğitim Şehirdışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)
  • Milyonerden Milyonere 6 - 7 Eylül 2023 Antalya
  • Topluluk Önünde Konuşma Sanatı ve Sunum Becerileri 27-28 Kasım 2023