MEHMET KILIÇASLAN

Gayrimenkul Danışmanı @CB MORE

Her Ailenin Bir Emlak Danışmanı Olmalı...

Coldwell Banker More, global Coldwell Banker markasına bağlı Türkiye merkezli bir emlak komisyonculuğu şirketidir. Şirket, konut, arsa ve ticari mülk satın alma, satma ve kiralama dahil olmak üzere bir çok konuda aracılık hizmeti vermektedir. Ayrıca mülk yönetimi hizmetleri, yatırım danışmanlığı ve emlak piyasa analizi de sunmaktadır.

Coldwell Banker More, yerel pazar hakkında bilgi sahibi olan ve tüm alım satım süreci boyunca müşterilere rehberlik eden deneyimli ve lisanslı gayrimenkul danışmanlarından oluşan bir ekibe sahiptir. Müşterilerine güvenilir hizmet, profesyonellik ve dürüstlük ilkeler ışığında çalışma imkanı sunmaktadır.

Kayseri'de bir mülk satın almak, satmak veya kiralamak istiyorsanız, Coldwell Banker More Gayrimenkul Danışmanı olarak siz değerli müşterilerimize güvenilir hizmeti sunmaktayım.

1986'da Kayseride doğdum. ilk ve orta okulu Kayseride okudum, 2010 yılında Sakarya Üniversitesi Seramik Bölümünden mezun olduktan sonra 3,5 yıl konut , termal, devremülk satış pazarlaması daha sonrasında 1 yıl çağrı merkezi müdürlüğü yaptım. Kendi bölümümle alakalı olarak Turkuaz Seramik'te çalıştım. Daha sonra gümrük müşavirliği firmasında da iki yıl görev yaptım. En son olarak güneş enerji sektöründe iki yıl çalıştım. Gayrimenkul sektörüne ise Remax Birikimle başladım iki yıl kurumsal gayrimenkul firmasında çalıştım ve bugün yeni kurulan Coldwell Banker More ile yollarımız birleşti güzel başarılar elde edeceğimiz güven veren firmamızla sizlere hizmet vermekten gurur duyarım.

Saygılarımla,

MEHMET KILIÇASLAN

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Milyonerden Milyonere 14-15 Kasım 2023 Kayseri