SERTAÇ ÇAKAR

Gayrimenkul Danışmanı @CB TEOK
Portföy İşlem Hızı
9,0

'Önce kalite, sözümüz söz'

Merhaba,

Ben Sertaç Çakar,

İzmir Atatürk Lisesi ve ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun oldum.

İyi derecede İngilizce ve ayrıca Fransızca bilmekteyim.

Hizmet sektöründe başladığım iş hayatımın, son 18 yılını bir Amerikan şirketinde yönetici pozisyonunda sürdürdüm. Toplam 33 yıllık profesyonel bir tecrübeye sahibim.

Yıllar içinde elde ettiğim yöneticilik deneyimim, liderlik ve stratejik düşünme becerilerimi geliştirmeme yardımcı oldu. Her müşterim için benzersiz bir yaklaşım benimseyerek, onların beklentilerini aşmayı hedefliyorum.

Yaşam felsefem olarak benimsediğim Leonardo Da Vinci’nin ‘Engeller, zorluklar beni yıldıramaz, her engel beni daha iyiye doğru kaçınılmaz değişime iter. Gözünü bir yıldıza diken kişi kararını değiştirmez’ sözünün, adeta aralarında olmaktan onur duyduğum Coldwell Banker Teok Gayrimenkul ofisinin çok değerli brokerları ve danışmanları için söylenmiş olduğunu görünce ne kadar doğru bir marka ve şirkette olduğumu bir kez daha anladım.

Dürüstlük, hız, şeffaflık ve kalite, hizmet anlayışımın temelini oluşturmaktadır. Sizlerle işbirliği yaparken, gayrimenkul alım-satım ve kiralama süreçlerini titizlikle yönetecek, sizlere en uygun seçenekleri sunarak her aşamada şeffaf bir iletişim sağlayacağım.

Amacım, sizlere en doğru hizmeti sunarak rehberlik yapabilmektir.

Benimle her zaman iletişime geçmenizden ve sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım.

Saygılarımla,

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 22-26 MAYIS 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)
  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir