DENİZ KOŞTU

Gayrimenkul Danışmanı @CB PRESTİJ

#dahaiyisinikabuledin

Deniz Koştu, 1987 Kartal - İstanbul doğumlu olup küçük yaşlardan itibaren “ticaret hayatının” içinde yer almıştır.

“Okul Hayatı” ile ilgili; Uludağ Üniversitesi’nde İngilizce Hazırlık Eğitimi almış, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Ekonometri bölümünde okumuştur. Erasmus Öğrenci Değişimi Programı kapsamında eğitiminin bir dönemini, Polonya’da bulunan Financial and Management of Bialystok (WSFIZ) Ekonomi Okulu’nda tamamlamıştır. Marmara Üniversitesi Muhasebe ve Finansman (İngilizce) alanında yüksek lisans derecesi almaya hak kazanmıştır.

“İş Hayatı” ile ilgili ise, stajyer olarak “Work and Travel” programı ile Amerika’da bulunan Hafez Corporation’da ve Muğla Bodrum’da yer alan Marverde Plus Club Oteli’nde çalışmıştır. Profesyonel olarak ise, T. Halk Bankası A.Ş.’de çeşitli şubelerde ve bölümlerde, T. Vakıflar Bankası T.A.O.’da KOBİ Bankacılığı Ürün Geliştirme ve Yönetimi bölümünde ve Ticari Krediler Tahsis Yönetimi Başkanlığı’nda, Türk Eximbank A.Ş.’de Kredi Tahsis Yönetimi Daire Başkanlığı’nda ve İstihbarat ve Mali Analiz Daire Başkanlığı’nda olmak üzere, toplamda 11 yıl, çalışmıştır.

Türkiye’nin ve sektörün öncü kurumlarında, deneyimli ekiplerle ve kaliteli yöneticilerle çalışma fırsatı bulan Deniz Koştu, özellikle alternatif yatırım araçları arasında piyasanın durumuna göre doğru zamanda doğru yatırım aracında doğru sürede kalmayı ilke edinmiş, gayrimenkul sektörünün getirisine inanmış ve özellikle küresel ekonomik koşullar ve global anlamda yaşanan vakalardan sonra her yatırım portföyünde belirli bir ölçüde gayrimenkul yatırımının bulunması gerektiğini düşünmektedir.

İktisadi bilgi ve deneyimini, gayrimenkul sektörü ile birleştirmeye çalışan Deniz Koştu, bu alanda yapılan işler ve alınan kararlarda “Zaman Yönetimi, Nakit Yönetimi, İnsan Yönetimi, Risk Yönetimi ve Fayda Maliyet Analizi” gibi konulara özellikle çok önem vermektedir.

Daha detaylı bilgiye https://www.linkedin.com/in/deniz-kostu-764432199 linkinden ulaşabilirsiniz.

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 22-26 MAYIS 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)