MUSTAFA ÜNLÜ

Gayrimenkul Danışmanı @CB SKY

Merhaba, ben Mustafa Ünlü, 1975 yılında Adana'da doğdum.Finans ve gayrimenkul uzmanıyım. Adana Anadolu Lisesi'nden 1993 yılında mezun olduktan sonra ,Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nde lisans öğrenimimi tamamladım.

1999 yılında Türkiye İş Bankası'nda başladığım kariyerimde, Pazarcık/Kahramanmaraş, İkitelli Sanayi/İstanbul, Anafartalar Caddesi/Antalya ve Organize Sanayi Bölgesi/Antalya şubelerinde 24 yıl boyunca ticari müşteri ilişkileri yöneticisi olarak görev yaptım. Finans sektöründeki deneyimimi geliştirmek adına Spk kredi derecelendirme, bireysel emeklilik aracılığı ve Spk düzey 2 lisanslarını başarıyla tamamladım. Ayrıca, B2 Upper Intermediate seviyesinde İngilizce bilgi düzeyine sahibim.

2023 yılında Türkiye İş Bankası'ndan emekli olduktan sonra, Mayıs 2023'te Coldwell Banker Sky ofisi bünyesinde gayrimenkul emlak danışmanı olarak yeni bir yolculuğa adım attım. Bu süreçte, uzun yıllara dayanan finans ve müşteri ilişkileri deneyimimle birlikte, gayrimenkul sektöründeki uzmanlığımı siz değerli müşterilerime sunmaktan büyük bir heyecan duyuyorum. Profesyonel hizmet anlayışım ve müşteri odaklı yaklaşımım ile sizlere en iyi gayrimenkul çözümlerini sunmak için buradayım.

Siz de güvenilir, deneyimli ve uzman bir gayrimenkul danışmanı arıyorsanız, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Birlikte hayalinizdeki evi veya yatırımı bulmak için çalışmak benim için bir ayrıcalık olacaktır. Teşekkür ederim.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Milyonerden Milyonere 6 - 7 Eylül 2023 Antalya