2007 yılında Fen Lisesi’nden mezun olarak, fen bilimleri ve matematik konusunda ilgili ve temel bilgileri edinerek, aile işlerinden feyz aldığım için inşaat sektöründe yer almak istedim. Lisede aldığım temel bilgilerin ışığında sektörde söz sahibi olabilmek, yetkinlik ve beceri kazanabilmek adına inşaat mühendisliğini tercih ettim. Mezun olmadan evvel hidroelektrik santrali, gökdelen projeleri ve proje ofislerinde staj yapma imkanı edindim. Stajlarım bitip okulumdan mezun olduktan sonra, üniversite eğitimimde elde edindiğim bilgiler ışığında yapı performans analizi konusunda daha fazla bilgi sahibi olmak için mezun olduğum okulumda bu konuda yüksek lisans yapmaya başladım. Aynı zamanda bu konuda tecrübe edinebileceğim maaşlı bir iş hayatına geçiş yaptım. İş hayatımda yüksek lisans eğitimimim yanı sıra TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı vasıtası ile Kentsel Dönüşüm ve Yapılarda Performans Analizi lisanslı sertifikasını edinerek hem resmi devlet kuruluşlarında yetkin, hem dalında master derecesinde iyi bilgi sahibi olmayı ve kendi işimi kurmayı hedefleyerek kısa süre içerisinde iş dünyasında şirket kurarak 2014 yılında geçiş yaptım. Bir yandan aile şirketindeki yap-sat projelerinin yürütülmesi bir yandan da mühendislik hizmetleri vererek kısa süre içerisinde Mersin’den İzmir’e arsa satın alıp bu bölgede yap-sat projelerine başladım. Yine kısa süre içerisinde satış başarısı gösterip birikimimle Erbil’den bir iş teklifi aldım. Hissedar olarak görevimi de yürüttüğüm işimizde ortadoğunun sayılı firmalarından Kempinski Group için iş geliştirme ve saha operasyonları görevimi müteahhit ve inşaat mühendisi sıfatı ile yürüttüm. Dünyamızı sarsan Covd-19 salgınının yarattığı pandemi başlangıcı ile dönüş yaptığım İzmir’de iş merkezi inşaatım, villa projelerim halen devam etmekte. Bu işlerin yanı sıra İtü Eta Vakfı Bodrum ve İzmir projelerinin alt yükleniciliği, Türk Kızılayı 81 ilde 81 Anaokulu Projesi’nin 2 adet anaokulu işinde yüklenici olarak görev yapmaya devam etmekteyim.

2021 yılı ortası itibari ile gayrimenkul sektöründe değişmesini istediğim özelliklerden yola çıkarak arsa bulmak, inşaat yapmak ve yapılan inşaatların satışı ile imalattan satışa kadar sektörün tamamına hakim olabilmek adına Era Real Estate bünyesinde Era Kuzey 2 Gayrimenkul’ün kurulması için atılımlara başladım ve İzmir/Bornova-Bayraklı bölgesinde Era Kuzey 2 Gayrimenkul’ün Franchise’ını aldım.

25 Ağustos 1989 Mersin doğumlu, dürüstlüğün her şeyden önemli olduğunu düşünen, dövüş sporlarında profesyonel eğitim almış, futbol ve formula-1 aşığı, dünyayı gezmeyi ve keşfetmeyi seven, ülke ve dünya gündemine meraklı, müzik sever, bağlama çalabilen, genç ve enerjik, inatçı ve cesur, disiplinli ve çok çalışmaya yatkın Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda ilerlemeye çalışan biri olarak kendimi tanıtabilirim.

UZMANLIK ALANLARIM

Arsa, Arazi, Kentsel Dönüşüm ve Proje Geliştirme

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Yenibağarası Kemal Atatürk Kozbeyli Narlı Mustafa Kemal