NAHİDE BANU SUN

Gayrimenkul Danışmanı @CB TRIO

Banu Sun İstanbul, Üsküdar'da doğdu.

Kadıköy Anadolu Lisesi'nde okuduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngilizce Mütercim Tercümanlık ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerini bitirdi.

Birkaç yıl yazılı ve sözlü çeviri yaptıktan sonra, uzun yıllar özel şirketlerde dış ticaret yöneticisi olarak çalıştı. 1999 - 2000 yıllarında kaleme aldığı öykülerden esinlenerek, 2014 yılında "Vagon" isimli ilk romanını yayınladı.

2013 sonunda tesadüfen girdiği emlak sektörünü severek kariyer değiştirdi. Milli Eğitim Bakanlığının kursunu bitirip sahada deneyim edindikten sonra, 2015'de Coldwell Banker eğitimlerini alarak CB Vizyon ofisi'nde 3 yıl çalıştı.

2023 Mart ayında Coldwell Banker Trio ekibine katıldı.

Uzmanlık bölgesi Pendik, Yenişehir, Çamlık, Kurtköy, Harmandere ve Tuzla - Aydınlıdır.

2 çocuk annesidir.

Kulüp Üyeliği
Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi İSTANBUL 25-30 MART 2024

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Özgür Pehlivan - 03/02/2024

    Merhaba, Sevgili Banu Hanım ile üçüncü işlemimizi gerçekleştirdik. Her zamanki gibi, zorlukların ve anlaşmazlıkların üstesinden gelip, alıcı ve satıcı ve de en önemlisi problemli bir kiracı arasında oldukça verimli bir arabuluculuk yaptı. Maliyet ve anlaşma kısımlarını optimumda yönetti. İşlem sonunda herkes mutlu ve hedefine ulaşmış durumda idi. Kendisine tekrar teşekkür ediyor, başka alım veya satım işlerinin kendisi ile devamını diliyorum . Saygılarımla, Özgür Pehlivan

  • Derya Yamadağ - 01/12/2023

    Banu Hanım, kiralamak istediğim daire için en kısa sürede sunum yaptı. Kiralama süreci içerisinde gerek bireysel desteği gerekse işlemler için güler yüzü ile destek oldu. Kontrat sürecinde de işlemleri hızlıca hallettik. Profesyonelliği ve güler yüzlülüğü için teşekkür ederim.

28.500 ₺
Kiralık
25.000 ₺
Kiralık
18.950.000 ₺
Satılık