#dahaiyisinikabuledin

1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olan bir profesyonelim. Beyaz eşya ve mobilya sektöründeki satış personeli deneyimimden sonra mağaza yöneticisi olarak kariyerime devam ettim. Bosch uzman satış danışmanlığı ve mağaza yönetimi alanında aldığım eğitimlerle bilgi birikimimi güçlendirdim.

Firmanın inşaat projelerinde aktif rol alarak iş hayatıma yeni bir boyut kattım. Bosch'un uzmanlık aşamalarını başarıyla tamamlamış, girişimcilik eğitimleri almış ve emlak sektöründeki bilgi birikimimi artırmış bir profesyonel olarak, Pazarlama Stratejisi Geliştirme ve İş Organizasyonu gibi alanlarda da yetkinlik kazandım.

Öğrendiklerimle birleştirerek, İSG, çevre ve kalite konularında da uzmanlık sahibi oldum. Coldwell Banker blue start programını tamamlayarak emlak danışmanlığı alanında da kendimi geliştirdim. Şimdi, MiDToWN GYO'nun kurucusu olarak, birikimlerimle siz değerli yatırımcılara büyük hedefler ve yenilikçi projeler sunmaya kararlıyım. Gelecekteki başarılarımızı birlikte inşa etmek için sabırsızlanıyorum.

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

Ticari gayrimenkul danışmanı

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Bağlarbaşı

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START EĞİTİMİ 20 - 24 ŞUBAT İSTANBUL İZMİR ANKARA
  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi İstanbul 31 Temmuz - 4 Ağustos 2023
8.500.000 ₺
Satılık
İstanbul-Anadolu / Maltepe CADDE ÜZERİ 4+1,5 DUBLEKS
8.500.000 ₺
Satılık
15.500.000 ₺
Satılık
7.000.000 ₺
Satılık