ALİ TÜTÜNCÜ

Gayrimenkul Danışmanı @CB CESA
Portföy İşlem Hızı
10,0

SİZ EN İYİSİ ALİyi ARAYIN SATILDI veya KİRALANDI Bilin...

1984 İstanbul doğumluyum.Beylikdüzü istanbulda yaşıyorum... İlk ve orta okulu bakırköy de tamamladım. Marmara üniversitesi halkla ilişkiler bölümü okuduktan sonra 12 yıl kurumsal bir teknolojisi firmasında saha görevinde çalıştım. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine REMAX başladım. 5 yıl orda çalıştan sonra çok sevdiğim gayrimenkul danışmanlığına 1906 dan beri DÜNYADA BİR NUMARA olan COLDWELL BANKER la yeni hedeflerime ve hayallerime ulaşmaya devam ediyorum. TEMMUZ ayında 2000 Gayrimenkul danışmanı arasından STERLİNG ÖDÜLÜNÜ ve KASIM ayında 2000 Gayrimenkul Danışmanı arasında Sadece 23 kişinin aldığı DİAMOND ÖDÜLÜNÜ Aldım..

İşini severek yapan, sabırlı, sakin, çözüm odaklı, saygılı, ve detaylara özen gösteren biriyim..

Müşterime karşı bağlılığımın ve sorumluğumun bilincinde olup, hizmet standartlarından ödün vermeden, size değer katmak için yola çıktım.

Hayallerinize giden bu yolda yanınızda olmaktan onur duyarım...

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

KONUT LÜX KONUT

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Adnan Kahveci Alkent 2000 Karaagaç Barış Büyükşehir

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • M2M Gayrimenkul Danışmanı Eğitimi

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Abdi daher ahmed - 24/11/2021

    Güler yüzlü anlayışlı ve çok yardımsever bir bey efendi ben daire aldım ondan her türlü yardımcı oldu bana kesinlikle tavsiye ederim tapuyu yapıncaya kadar çok yardımcı olmuştu.

  • Ergin Köseoğlu - 28/07/2020

    Sozlesmeyi yaptigimiz ilk gunden evin satisina kadar ki tüm surecte yanimizda olan Ali bey; güvenilirligi, kibarligi ve de profesyonelligi ile bize cok yardimci oldu. Haftalik olarak bilgilendirmeler ve satisin tamamlanmasi icin yapmis gercekci yonlendirmeleri icin ayrica tesekkur ediyoruz kendisine. Inanilmaz iyi bir sureç gecirdik ve cok memnun kaldik. tekrar tesekkurler.

3.850.000 ₺
Satılık
6.150.000 ₺
Satılık
3.950.000 ₺
Satılık
7.500.000 ₺
Satılık