Merhaba, ben Salih BERİ. 2004 yılında başladığım mimarlık yolculuğumda, yurtiçi-yurtdışı birçok önemli proje ve firmada deneyim edindikten sonra 2011'de kendi markamı yaratarak Berisha Mimarlık Mühendisliği'ni kurma kararı aldım. Berisha Mimalık mühendislik olarak , konuttan ofise, hastanelerden TV stüdyolarına kadar geniş bir yelpazede projelerde, mimari, iç mimari tasarım, mühendislik proje ve uygulama yönetim alanında kaliteli hizmet sunarak Bursa' da adından söz ettiren bir firma olduk.

Her biri kendi zorlukları ve özgünlükleri olan projelerde çalıştık. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, mimari vizyonu ve teknik mükemmeliyeti bir araya getirerek sektörde kendimize sağlam bir yer edindik.

2023 itibariyle, kariyerime yeni bir soluk katmak ve deneyimimi genişletmek üzere gayrimenkul sektörünede adım attım. Bu doğrultuda, sektördeki güçlü ve köklü bir geçmişe sahip olan Coldwell Banker ailesine katıldım ve bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.

Coldwell Banker çatısı altında, mimarlık ve mühendislik geçmişimle birleşerek gayrimenkulde de fark yaratacağımı düşünüyorum. Yaratıcı yaklaşımım, teknik bilgim ve müşteri odaklı hizmet anlayışım ile her projeyi özel kılmaya, müşterilerimin beklentilerini aşmaya devam edeceğim.

Sizlerle birlikte, mimarlık ve gayrimenkulde yepyeni başarı öykülerine imza atmak için sabırsızlanıyorum.

Saygılarımla,

Salih BERİ

Berisha Mimarlık Mühendislik - Kurucu

Coldwell Banker Ailesi Üyesi

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 20 - 24 Şubat BLUE START Online Eğitim Şehirdışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Cemil Kaymaz - 08/01/2024

    Evimi satmak için kendisi ile çalıştığım ve bu süreçte bana sonsuz desteğini esirgemeyen sayın Salih Beri’ye teşekkürlerimi sunarım. Son derece profesyonel, işine ve müşterilerine saygılı, çözüm odaklı çalışan bir insan. Şimdi ki ve bundan sonra ki tüm gayrimenkul satışlarımda kendisi ile çalışmaktan büyük bir memnuniyet duyacağım. Tekrar çok teşşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

  • Muhammed Omar - 08/11/2023

    Bursa Kent meydanında satın aldığım ofisin alışverişinde Salih bey Yardımcısı olmuştu, çok profesyonel ve çok başarılı bir çalışma oldu. Salih bey gayet kibar ve nazik bir beyefendi, gayrimenkul danışmanlığı işinde başarılar dilerim kendisine.. Hem bir mülk almış olduk hem de bir dost kazandık. Teşekkürler Salih bey🙏

19.450.000 ₺
Satılık
2.295.000 ₺
Satılık
550.000 ₺
Satılık
2.644.000 ₺
Satılık