Portföy İşlem Hızı
9,0

Halil Akbulut: Yenilikçi Girişimci ve Coldwell Banker Desing Franchise Sahibi

Merhaba! Ben Halil Akbulut, 28 yaşında, ağrılı bir ailenin ferdi olarak İzmir'de yaşayan bir girişimciyim. Truzim sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan ailemden aldığım ilham ve deneyimle, iş dünyasında kendimi geliştirmek için yola çıktım.

2011 yılında ticari bir iş fırsatı için İzmir'e yerleştim ve 5 yıl boyunca restoran işletmeciliği alanında deneyim kazandım. Bu süre zarfında iş ahlakım, müşteri memnuniyetine verdiğim önem ve kaliteli hizmet anlayışım ile sektörde adımı duyurmayı başardım.

2018 yılında, Karşıyaka'da bir cafe işletmesi açma kararı aldık. Bu süreçte, prestijli bir marka olan "Kahve Diyarı"nın franchise isim hakkını alarak, kalite ve kurumsallığı bir araya getirerek cafe işletmeciliği alanında başarı elde ettim tabi bu başarıların mimarisi ve yol arkadaşım,Abim Ykb. Harun Akbulut ile bu yolda yürümekten büyük keyif aldım.

2022 yılında, gayrimenkul sektöründe yeni bir adım atarak Coldwell Banker ile tanıştım. Coldwell Banker'ın prestijli markası altında, Karşıyaka'da Coldwell Banker Design Ofisi'ni kurarak gayrimenkul sektöründeki uzmanlığımı ve liderliğimi pekiştirdim.

Coldwell Banker ile işbirliğim, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımım ve sektördeki yeniliklere olan duyarlılığım ile birleşerek beni başarılı bir girişimci olarak konumlandırmama yardımcı oldu.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına sürekli olarak kendimi geliştirmeye ve sektördeki yenilikleri takip etmeye devam ediyorum. Kaliteli hizmet anlayışı, dürüstlük ilkesi ve müşteri odaklı yaklaşımımla, iş dünyasında ve toplumda değer yaratma misyonum doğrultusunda ilerlemekteyim.

Sorularınız ve işbirliği teklifleriniz için her zaman açık olduğumu belirtmek isterim.

Saygılarımla,

Halil Akbulut

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START 17-21 EKİM 2022 ŞEHİR DIŞI OFİSLERE ONLINE % 50
  • BLUE START EĞİTİMİ 20 - 24 ŞUBAT İSTANBUL İZMİR ANKARA
  • İZMİR AMP EĞİTİM VE KOÇLUK PROGRAMI 11-14 ARALIK 2023