İstanbul'da doğdum. Evliyim. Galatasaray Lisesi (dönem-116) 1989 yılı Marmara Üniversitesi İngilizce Uluslararası İlişkiler mezunuyum. İnsan Kaynakları Yönetimi alanında yüksek lisans yaptım. Yaklaşık 30 yıl süresince çeşitli sektörlerde, ulusal ve uluslararası şirketlerde İnsan Kaynakları Yönetimi yanında Ofis Yönetimi ve İdari hizmetler alanlarında çalışmalarım oldu.

Bu çalışmalarımın paralelinde, koçluğun insan ilişkilerindeki etkisini fark ederek Bireysel Koçluk, Yönetici Performans Koçluğu, Kariyer Koçluğu ve Takım Koçluğu konusunda eğitimler aldım, verdim ve danışmanlık yaptım. ICF International Coaching Federation’dan 2022 yılında PCC unvanını aldım. İnsan ilişkileri ve etkili iletişim alanlarında pek çok eğitim aldım ve birçok sertifika sahibiyim.

İletişim ve süreç yönetimi yetkinliklerimi, profesyonel iş yapış anlayışımı, saygı ve güvene olan inancımla birleştirerek Gayrimenkul sektöründe, katma değer yaratabileceğime inanıyorum. Müşteri odaklılığı kadar insana verdiği değerle de farkını belli eden, COLDWELL BANKER gibi kurumsal ve uluslararası bir markanın organizasyonunda çok özel bir ofis olan COLDWELL BANKER BARAS Gayrimenkul’ de sizlere hizmet vermeye başlıyorum.

Gayrimenkul ile olan her türlü sürecinizde, ihtiyaçlarınızı birlikte belirlemek, değerleri birlikte saptamak, beklentilerinizi doğru bir şekilde gerçekleştirmek için sizinle yol arkadaşlığı yapmaya, COLDWELL BANKER BARAS’ın uzmanlığını ve olanaklarını sizinle paylaşmaya, yalnızca bir danışman değil bir paydaşınız olmaya hazırım.

Hayat mottom kendim için doğru olmayanı asla başkasına önermemektir.

UZMANLIK ALANLARIM

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Caddebostan Suadiye

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START EĞİTİMİ 09-13 OCAK İSTANBUL İZMİR ANKARA
3.000.000 ₺
Satılık
17.000 ₺
Kiralık
7.950.000 ₺
Satılık
62.000.000 ₺
Satılık