TÜRKMEN DARILMAZ

Gayrimenkul Danışmanı @CB ART

Ankara-Keçiören'de ikamet etmekteyim. 1971 Aksaray-Ortaköy doğumluyum, 27 yıl kamuda çalıştıktan sonra 2019 yılında kendi isteğim ile emekli oldum.

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü lisans mezunuyum.

2021 yılından itibaren gayrimenkul sektöründeyim.

COLDWELL BANKER ART GAYRİMENKÜL OFİSİ-İBEYTEPE/ÇANKAYA/ANKARA adresinde çalışmalarımız devam etmektedir.

En eski ve en güvenli yatırım araçlarından biri olan gayrimenkul yatırımının profesyonel bir destekle yönetilmesinin mutlak şart olduğunu düşünmekteyim.

Bugün mutlak müşteri memnuniyeti ilkesiyle, mülkünüzü en iyi fiyata satmaya/kiralamaya ve bu esnada yaşayabileceğiniz rahatsızlıkları en az düzeye indirmeye gayrimenkulünüzün satış/kiralama sürecini sizin için “hoş ve stressiz” bir deneyim haline getirmeyi hedefliyorum.

Konut ve Arsa uzmanlık alanlarımdır. Bu piyasa şartlarında doğru fiyatla rakip emsallerle başa çıkmak için profesyonel destek alarak en hızlı çözüme gitmek istiyorsanız beni arayın.

Şeffaf, dürüstlük ve güvenirlik temel prensibimizdir.

UZMANLIK ALANLARIM

Arsa, konut

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START EĞİTİMİ ANKARA 25-30 EKİM 2021

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Erdal oral - 12/01/2023

    Alıcının ve satıcının menfaatini koruyan, güvenilir ve işinin ehli bir gayrimenkul danışmanı olan Turkmen Darilmaz'a, arsa alım sürecimize verdiği destekten dolayı teşekkür ederim.

  • Hale Yanıkgönül - 12/08/2022

    Gerçekten işini seven, insanları mağdur etmeyen ve yaptıkları işin hakkını veren bir emlak ofisiyle çalışmak beni onure etti.. Bizleri doğru yönlendirdiğiniz için teşekkürler..

  • Hacı Tuncer - 01/04/2022

    Türkmen bey ve Muharrem bey arsa satın alma sürecinde vermiş oldukları güvenilir bilgi ve şeffaf bir şekilde süreci yönetmelerinden dolayı çok teşekkür ederim.

  • Hidayet Çoban - 22/02/2022

    Türkmen bey ve Muharrem beyin hizmetinden çok memnun kaldım.Süreci şeffaf ve dürüst şekilde yönettiler.İlgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim.