MUHARREM YANCI

Gayrimenkul Danışmanı @CB ART
Portföy İşlem Hızı
9,0

DÜRÜST OLMAKTAN KORKMA, KAYBEDECEĞİN EN FAZLA YANLIŞ İNSANLAR OLUR;

1971 Samsun doğumluyum 30 yıl kamuda çalıştıktan sonra 2019 yılında emekli oldum, lisans işletme bölümü mezunuyum evli ve 2 kız babasıyım, 2015'den beri İncek bölgesinde ikamet ediyorum, 2020 yılında emlak sektörüne giriş yaptım. COLDWELL BANKER ART GAYRİMENKÜLDE başarıya odaklı disiplinli ve dürüstlük. güvenirlik yetkinliğimiz ile aile ortamında müşterilerimize değer katmak ve özel hizmet sunmak amacıyla hizmet etmeye hazırım.

UZMANLIK ALANLARIM

İncek, Kızılçaşar, Hacılar ve Tulumtaş

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START Temel Gayrimenkul Danışmanlığı Online Eğitim 19-24 Ekim
  • Başkent Üniversitesi 100 Saatlik Uzmanlık Eğitimi
  • Başkent Üniversitesi 100 Saatlik Uzmanlık Eğitimi
  • M2M Ankara 22-23 Eylül 2021

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Çetin ataoğulları - 22/08/2023

    Muharrem Bey , son derece güler yüzlü ,samimi ve dürüst bir emlakçı . Sorunsuz bir alışverişimiz oldu. Kendisine teşekkürler.

  • Halil Demir - 17/07/2023

    Muharrem beyin Güven verici konuşması, işi takibi, soruları cevaplandırması, arandığında ulaşılması. vakit geçirmeden geri dönmesi , ilgi ve alakası beni ziyadesiyle memnun etti. Kendisine ve çalıştığı şirket yetkililerine çok teşekkür ediyorum..

  • Hakan Erbektaş - 17/07/2023

    İlgi ve alakasından dolayı Muharrem Beye teşekkürler.

  • Mehmet Vural - 04/04/2023

    Muharrem bey ile Gölbaşındaki bir arsa satışımız sırasında tanıştık. Arsa satışımız da bize danışmanlık hizmeti verdi. Ve arsamızın satışını gerçekleştirdi. Kendisi çok ilgili, nazik, kibar, güvenilir ve başarılı bir danışman. Kendisinden çok memnun kaldık. Yollarımızın bir daha kesişmesi dileğiyle. Her şey için çok teşekkürler.

  • Ertuğrul ASLAN - 30/03/2023

    Muharrem bey, Arsa alım sürecimizden baştan sona kadar tüm aşamalarda bizi bilgilendirdi ve her aşıma çok yardımcı oldu. Emlak alımlarınızda gözü kapalı güvenebileceğiniz çok dürüst bir danışmandır.

  • Mikail ARIKAN - 24/03/2023

    Emlakcılar ve danışmanlar hakında ön yaralarım vardı .Bu ön yargımı Kiymetli Danışmanım sayasinde tamamen aşmış bulunmaktayım nazeketi ve bilgisi ,tecrübesi sayaseninde süreç çok güzel ve hızlı olumlu sonuçlandı. Danışmanımız, bahse konu işlem öncesinde yaptığımız telefon görüşmesinde; konusuna hakim bir şekilde, güven veren bir anlatımları , yeterli seviyede bilgi aktardı.. Buna istinaden alım sürecine çok kısa sürede karar verdik. İşlemin tamamlanmasına kadar süreci iyi bir şekilde yönetti. Kendisine ve CB ailesine teşekkürlerimi iletiyorum.Artık bu bölgede bir yatırım düşünsem mutlaka kendisine danışmadan Alım yapmam tekrar teşekkürler.

  • ALİ KAN - 23/03/2023

    Muharrem bey ile Hisseli arsamın durumu hakkında bilgi almak için tanıştım. İyi ki tanışmışım gerçek ve doğru bilgileri ile arsamı değerinde sattık doğru kişi, doğru adres.

  • Şükrü Şen - 11/02/2023

    Gayrimenkulümü satmam konusun da Muharrem beyle sozlesme yaptım, sorunsuz olarak kısa sürede satış gerçekleşti, hizmetlerin de güler yüzlü, samimi ve güven veren bir kişiliğe sahip olup, bundan sonra da gerek duyulması halinde çalışacam. Teşekkürler

  • Erdal oral - 12/01/2023

    Hem Alıcının hemde satıcının menfaatini koruyan, güvenilir ve işinin ehli bir gayrimenkul danışmanı olan Muharrem beye arsa alım sürecimize verdiği destekten dolayı teşekkür ederim.

  • Erdal oral - 11/01/2023

    Hem alıcının hem de satıcının menfaatini korumaya çalışan, güvenilir ve işinin ehli bir emlakçı olan Muharrem Bey'e arsa alım sürecimize verdiği destekten dolayı teşekkür ederim.

  • Burak ÖZTÜRK - 14/12/2022

    Ankara Gölbaşı ilçesi Hacılar mevkiinde bulunan taşınmazın alımı sırasında bizlere destek olan ve karşılaşılan sorunları hızlı bir şekilde çözerek işlemimizin en kısa sürede tamamlanmasını sağlayan Muharrem Beye teşekkür ederiz.

  • Mustafa Haldun KELSAKA - 08/12/2022

    Danışmanımız Muharrem bey anlaşma yaptığımız ilk günden itibaren çok ilgili ve dürüst davrandı. Kendisine teşekkür ediyorum.

  • Süleyman duran - 04/10/2022

    Verilen hizmet çok iyi ilgi alaka çok çok memnun kaldık herşey için teşekkürler 😊

  • Hakan Erbektaş - 14/09/2022

    Muharrem Bey in işindeki özverisinden dolayı memnun kaldık. Tapu işleminin 3 ay gibi bir süreye yayılmasına ve rakamın küçüklüğüne bakmadan işi sonuçlandırdığı içinde ayrıca teşekkür ederiz.

  • Hale Yanıkgönül - 09/09/2022

    Gayrimenkul danışmanı olarak güvenilir biriyle çalışmak isterseniz Muharrem beyle tanışmanızı öneririm. Aynı zamanda iyi bir arkadaşta kazanmış olursunuz ..

  • Cengiz Kutlu - 02/09/2022

    Hem alıcının hem de satıcının menfaatini korumaya çalışan, güvenilir ve işinin ehli bir emlakçı olan Muharrem Bey'e arsa alım sürecimize verdiği destekten dolayı teşekkür ederim.

  • şıho koçakgöl - 25/08/2022

    dürüst,işin uzmanı,güvenilir,gönül rahatlığı ile iş yapabilirsiniz..

  • Bora Mete Erdoğan - 17/08/2022

    Başından sonuna kadar çok yardımcı oldu sağolsun. Piyasadaki yalan dolan iş çeviren emlakçılardan farklı. Güvenebileceğiniz nadir insanlardan. Tekrar teşekkürler

  • Rıdvan Timuçin - 15/08/2022

    47 yıl önce satın aldığımız ve bir çok tapu problemi olan sorunların çözülmesinde yardımcı olmuş, arsa maliyeti düşük olduğu için elde edilen hizmet bedelide küçük olmasına karşın defalarca tapuya gidip, hiçbir olumsuz bir dönüş yapmadan tamamen müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı için kendisine teşekkür ederim. Ayrıca tapu için şehirler arası yolculuk yaparak geldim ve tapu sanki beni bekliyormuş gibi tüm işlemler öncesinden yapılmış şekilde imza atıp hiçbir sorun yaşamadan işlemi gerçekleştirdim. Tekrar teşekkürler.

  • Hakkı AŞICI - 30/07/2022

    Arsamızın satışı sürecinde bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya; bu zaman içerisinde bilgi paylaşımlarınız samimi yaklaşımlarınız bizler üzerinde güven telkin etmiştir. Bu alışverişte biz sizden çok memnun kaldık sizin gibi satış danışmanlarının çoğalmasını arzular başarılarınızın devamını dilerim. Sağlıcakla kalın.

  • Kadir temiz - 28/07/2022

    Danışmanımız, bahse konu işlem öncesinda yaptığımız telefon görüşmesinde; konusuna hakim bir şekilde, güven veren bir anlarımla, yeterli seviyede bilgi aktardı.. Buna istinaden alım sürecine çok kısa sürede karar verdik. İşlemin tamamlanmasına kadar süreci iyi bir şekilde yönetti. Kendisine ve CB ailesine teşekkürlerimi iletiyorum.

  • Murat SÜRMELİ - 09/06/2022

    Muharrem bey in ilgisi, güleryüzlü yaklaşımı ve konuya hakimiyeti bizleri çok memnun etti. Bölgesine hakim olması sebebiyle de bizleri çok doğru yönlendirdi. Teşekkür ederiz Muharrem bey. Nice iş ortaklıkları inşallah.

  • Naci Cömert - 09/06/2022

    İncek bölgesinde yatırım için yönlendirme ve bilgilendirme konusunda; bilgi birikimi, güler yüzü,misafir perverliği için çok teşekkür ederim.

  • Mustafa Cavas - 27/05/2022

    Muharrem Bey bilgisi ve yardımsever kişiliği ile bize tüm samimiyeti ile yardımcı oldu.

  • Arif Elvan - 31/03/2022

    Muharrem Bey ile kendi portföyündeki bir arsa ile ilgilendiğim için tanışmıştık. Arsa işimiz olmadı ama bu olay tanışmamıza vesile oldu. Dürüst , düzgün ve beyfendi duruşuyla güven verdiği için 2 parça arsamızın satış işlemine yardımcı olmasını istedim. Alıcı ve satıcı arkadaşlara çalışmalarını tavsiye ederim.

  • Ekrem Toprak - 21/02/2022

    Maharrem Bey sayesinde güzel bir mülk edindik. Bu süreçte bize verdiği şeffaf hitmetten, doğru yönlendirmelerden ve de her konuda detaylı açıklamaları hiç üşenmeden teker teker ailemizin tüm bireylerine anlatarak aydınlattığından dolayı kendisine hususiyetle teşekkürlerimi sunuyorum. Kesinlikle doğru adressiniz.

  • Cemal ünal - 16/11/2021

    Çok teşekkür ediyorum Muharrem bey’e bize şeffaf ve içten davrandı ,güvenimizi kazandı önerdiği evi satın aldık.

  • Ayhan KARADAĞ - 26/10/2021

    Evimin satış sürecinde güvenli samimi ve şeffaf bir hizmet aldım. Coldwell Banker ve Muharrem bey'in kalitesini mükemmel gördüm. Teşekkürler ederim.

  • Mehmet küçük - 18/06/2021

    Açık ve net ifadeleri ile kafanızda soru işareti kalmadan iş yapabileceğiniz güvenli hizmetin marka ismi Teşekkürler Muharrem bey

  • Gülin Berna BALKIZ - 31/03/2021

    Muharrem Bey gerçekten işinde uzmanlaşmış, etik kurallara uygun bir şekilde mesleğini yapan bir danışman. Çok kısa sürede isteklerimize cevap verdi gerçekten. Kiralanacak dairemizi kiraya verdi. Sorumluluktan kaçmayan, neşeli, güvenilir, çözümcül yönü çok yüksek bir kişilik. Herşey için çok teşekkür ediyorum..

  • Özgür ALAÇAM - 31/03/2021

    Evimin Kiraya verilme sürecinde sorunsuz bir şekilde işin sonlanması oldukça memnuniyet verici. Sizlerin de iyi bildiği üzere alım, satım ve kiraya verme süreçleri sıkıntılı ve yorucu olmakla beraber zaman olarak da bu süre çok uzun sürebilmektedir. Kiracı profili ile ilgili talep ve beklentilerimizin iletildikten bir kaçgün sonra sorunsuz bir şekilde evimin kiraya verilmesi beni mutlu etmiştir. Muharrem bey, özveri ve çabanızdan dolayı öncelikle size ve şahsınızda çalıştığınız kuruma çok teşekkür ederim. İhtiyaç olması durumunda tekrar çalışabilmek dileğiyle başarılar ve kolaylıklar dilerim.

  • SERPİL GÖKTAŞ - 10/02/2021

    MUHARREM BEY İŞİNE ÇOK HAKİM OLMASININ YANINDA İŞİNİ ÖYLESİNE SEVGİYLE YAPIYORKİ TAKDİR ETMEMEK MÜMKÜN DEĞİL... ZAMANIM KISITLI OLDUGU İÇİN AKŞAM GEÇ SAATLERE KADAR BİZE ARSA GÖSTERDİĞİ İÇİN KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

  • Tanju Ünver - 09/02/2021

    Muharrem Bey,bize gayrimenkul araştırmalarımız için çok yardımcı oldu.Gayet samimi ve bilgili bir kişilik.Kendisinin çok geniş bir müşteri portföyü var zaten o yüzden güvenle görüsebilirsiniz.Bize cok yardimci oldu çok tesekkur ederiz.

  • Tülay Ünver Ulusoy - 18/01/2021

    Cok kibar ve işini iyi bilen bir beyefendiydi. Tesekkür ederiz

  • Burak Sezer - 17/01/2021

    Güvenilir, ne istenildiğini dağru anlayıp hedef oldaklı analizler yapabilen, sonuç odaklı ve hızlı bir emlak danışmanı. Kendisiyle birebir çalıştım. Tavsiye ederim.

  • Murat YILDIRIM - 17/01/2021

    Muharrem Bey gösterdiğiniz ilgi ve alakanız için teşekkür ederim tekrar karşılaşmak dileğiyle.