VOLKAN KARADAĞ

Gayrimenkul Danışmanı @CB NEOS
Portföy İşlem Hızı
9,0

Gayrimenkul Yatırımlarınız ve işlemleriniz için değerinde, hızlı, güvenli işlemler ise aradığınız, doğru yerdesiniz, beni her zaman arayabilirsiniz.

Lisans tahsilimin ardından, çalışma hayatında; Turizm, Dış Ticaret, Reklam ve Tanıtım, Denetim, Göçmenlik Hukuku alanlarında 16 yılı aşkın süre ile üst seviye yöneticilik ve uzman danışmanlık görevlerinin gerekliliklerini ve sorumluluklarını başarı ile yerine getirdim.

Gayrimenkul sektörünün sosyal iletişime açık, gündem ile hızlı etkileşim halinde olan, yeniliklerin etkili olduğu dinamik yapısı, bu sektörde ilerleme kararımda etkili oldu.

Sahip olduğu vizyon ve misyonun gerekliliği doğrultusunda, işine ve muhatabına verdiği önem bakımından, bu işi doğru, dürüst, ilkeli ve profesyonelce yerine getirmeyi ana gaye edinmiş, Gayrimenkul Danışmanlık alanında Kurumsallığı ve yenilikçi yapısı ve başarıları sayesinde, sektöre yön veren niteliğiyle Sektörde “Kutup Yıldızı” olarak konum kazanmış, Dünyanın ilk kurulan Global Gayrimenkul Danışmanlık Markası olan Coldwell Banker çatısı altında mesleki faaliyetlerimi sürdürmeye başladım.

Bu alanda gerekli pek çok eğitimlere katıldım ve halen de katılmaya devam etmekteyim. Ulusal ve uluslararası mesleki yeterliliği ifade eden, Sorumlu Gayrimenkul Danışmanlığı Resmi Mesleki Yeterlilik Belgesi sahibiyim.

Anadolu Üniversitesi Emlak Yönetimi, İstanbul Üniversitesi Adalet bölümlerini başarı ile tamamladım. Atatürk Üniversitesi Dış Ticaret ve Anadolu Üniversitesi Web Tasarımı ve Kodlama bölümlerinin aktif öğrencisi durumundayım.

Temel gayem, birikimlerinizi kazanca dönüştürmek için, gayrimenkul alım, satım, kiralama ve yatırım işlemleriniz için tüm profesyonel araç ve enstrümanları kullanarak sizlere destek olmaktır.

Gayrimenkullerinizi, el üstünde tutuyor, sizin verdiğiniz önem ve değeri veriyoruz.

Sizde birikimlerinizi kazanca dönüştürmek adına, doğru karara ve doğru yatırım planına ihtiyaç duyuyorsanız, Gayrimenkul Yatırımlarınız ve işlemleriniz için değerinde, hızlı, güvenli işlemler ise aradığınız, doğru yerdesiniz, beni her zaman arayabilirsiniz.

UZMANLIK ALANLARIM

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Mehmet Akif Ersoy Ostim OSB Kardelen Ergazi

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START Temel Gayrimenkul Danışmanlığı Eğitimi 1-6 Haziran
  • Başkent Üniversitesi 100 Saatlik Uzmanlık Eğitimi
  • M2M Ankara 22-23 Eylül 2021

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Faruk Altok - 14/05/2021

    Saygılı kibar işine önem veren işini profesyonelce yapmaya çalışan bir kişi.

8.150.000 ₺
Satılık
4.000.000 ₺
Satılık
13.000.000 ₺
Satılık