Yaşam Tarzınız Nerede Başlıyorsa, ben oradayım!

Merhabalar.Ben Furkan Keleş.Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra ekonomi(mba) yüksek lisansı yaptım.Ailem 41 senedir ticaret ile uğraştığından bende ticaret yapmayı çok sevmekteyim.Bu yüzden insanların en özel ve mahrem olan mülklerinin pazarlanması işini seçtim.Çünkü bu meslekte insanların hayatlarına dokunabiliyor,onların bir ömür boyu hayat geçirecekleri huzurlu bir sosyal alanı kendilerine tesis ediyorum.Yabancı dil olarak ingilizce ve almanca bilmekteyim.Çalışmalarıma titizlik ve itina ile devam ediyorum.Herkese bol satışlar diliyorum.

UZMANLIK ALANLARIM

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Fulya Halaskargazi Teşvikiye Maslak Göktürk Merkez

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL 11-16 EKİM 2021 ONLINE

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Canan S. - 16/03/2024

    Furkan Bey çalışkan, ilgili, özenli tavrı ile süreçte bizleri doğru yönlendirdi,sonuca ulaştık. Azim ve işine saygısının daim olacağını düşünüyorum. Emekleri için teşekkür ediyor, işlerinde başarılar diliyorum.

  • Candan S. - 07/03/2024

    Furkan bey ilgili, saygılı ve nazik biri. Tesbitleri ve doğru fiyatlama yapması ve çabası bizleri kısa bir zamanda sonuca ulaştırdı. Kendisine teşekkür ederiz.

  • Berna AYKÖSE - 02/02/2024

    Furkan Bey ile sözleşme yaptığımız ilk günden,satış işleminin bitişine kadar ki tüm süreçte, kendisinin özverili çalışması,mesleki deneyimi ve iletişim kabiliyeti vesilesiyle güzel bir çalışma süreci geçirdik.Kendisine tüm emekleri için teşekkür ediyorum.

  • Hamza ACAR - 02/02/2024

    Furkan KELEŞ beyefendi'den çok memnun kaldık.Kendisine çok teşekkür ediyorum.

  • Nuri Hakan DEMİRALP - 02/02/2024

    Furkan Bey'den Beşiktaş Levazımda ki ev kiralama sürecinde aldığımız hizmetten memnun kaldık.Kendisi tüm süreç boyunca gayet ilgili ve bilgilendiriciydi.

  • Bahar Erkal - 11/12/2023

    Furkan bey, hem kiralama arayışımızda hem de kiraya verme sürecimizde gerçekten çok profesyonel bir tutum sergiledi. Yaptığı sunumlara, araştırmalara, bilgilendirmeler gerçekten çok emek harcandığı belliydi. Aldığımız hizmetten çok memnun kaldık. Bundan sonrasında da kendisiyle çalışmaktan mutluluk duyarız.

  • Fahrican ÇALIŞKAN - 18/09/2023

    Danışmanınız Furkan KELEŞ'e Etilerdeki Cafemizi devretmesi için verdiğimiz yetki sürecinde, işini layıkıyla yaptığından,olumlu süreç yönetimi ve emeklerinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

  • Ayşe Burcu Kocaağaç - 03/08/2023

    Furkan Bey bütçemize göre en efektif projeyi bizlerle paylaşıp yatırım yapmamızı kolaylaştırmış, projeyle ilgili süreçlerimizi halâ yakından takip edip bizleri sürekli bilgilendirmektedir. İlgisi için teşekkür ederiz.

  • Birgül EVCİMEN - 07/06/2023

    Merhabalar Furkan Bey.Hizmetinizden çok memnun kaldığımızı belirtmek isterim.İlgi alakanız sunumlarınız ve yaklaşımınız çok mutlu etti bizi.Bu süreçte sunduğunuz kaliteyle sizi tercih etmekte hiç pişman etmediniz beni inşallah bir çok alım ve satımda tek iletişim adresim siz olacaksınız çok teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.

  • KUBİLAY ERDELİKARA - 07/06/2023

    Firmanızdan ve bizimle ilgilenen Furkan Bey’den çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. Özellikle iletişim becerisi, ikna yeteneği ve özverisi takdire layıktır. Başaralı bir kiralama işlemi geçirdik ve firmanıza teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

  • Aslıhan GÜRPINAR - 03/03/2023

    CB Yön2 Gayrimenkulden Ve Furkan Bey'den aldığımız hizmetten ve kendilerinin yardımlarından ötürü memnuniyetimizi belirtmek için yazıyorum. Yıldız mahallesi,Beşiktaş adresinde kiraladığımız daire hakkında bize verdikleri hizmet ve yardımlarından ötürü minnetlerimizi sunmak isterim.

  • DİJAN NAZLAN KÖSE - 03/03/2023

    CB YÖN2 gayrimenkul danışmanı Furkan Keleş'den aldığımız hizmet çok cana yakın,şeffaf,doğru ticaret üzerine,saygılı,karşılıklı iletişimde düzgün, iki tarafıda düşünen ve eşit davranan bir biçimdeydi.Beşiktaş Yıldız mahallesinde kiraladığımız daire için bize verilen hizmete teşekkür ederim.

  • Deniz Dinçer - 28/01/2023

    Furkan Bey’e yakın ilgisi, hızlı desteği için teşekkür ederiz. Kendisi ile her zaman çalışmaktan memnuniyet duyarız.

  • AZADEH MOOSAVI - 24/01/2023

    We are so satisfying about what Furkan done for us.Like to be on time,English talking and also about payment and to be honest with us.Everything was perfect.

  • ALİ ŞENGÜL - 24/01/2023

    Dairemizin kiralanmasında gösterdiği istek,çalışma azmi ve heyecanı ile ortaya koyduğu performans takdire şayandır.Kendisine verdiği hizmet nedeniyle teşekkür ederim.

  • AHMED BAKRAN - 29/08/2022

    Biz Furkan Keleş Bey'in hizmetinden ve alakasından memnun kaldık.İlginize teşekkür ederiz.

  • S.Müge TURALİ - 26/04/2022

    Tüm bu satış işlemleri esnasında başından sonuna tüm süreçte; profesyonel, güler yüzlü, güven veren yaklaşımıyla süreci bizler için çok kolaylaştıran Furkan Bey'e çok tesekkur ederim

  • AZAM FARSHCHI SHARIF - 26/04/2022

    En kısa sürede ve en iyi kalitede konut alabilmemiz için gösterdiğiniz tüm çabalar için teşekkür ederiz. Emekleriniz için teşekkür ederiz Furkan Bey.

  • BÜŞRA KAYA - 21/04/2022

    Bu zamana kadar aldığım en profesyonel hizmet bu olabilir.Furkan Bey kibar,bilgili ve çok profesyonel bir danışman.Sizinle çalıştığım için çok mutluyum.İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.Bundan sonra gayrimenkul ile ilgili herhangi bir işlemim olduğunda sizi tercih edeceğimden şüpheniz olmasın.

  • BURCU ÜNGÖR - 21/04/2022

    Hizmet aldığım Furkan Keleş'in azmi,çalışma prensipleri ve işine olan bağlılığı benim kendisini pek çok danışman arasından seçmeme sebeptir.Seçimimin de ne kadar doğru olduğunu görüyorum.Verdiği hizmetten son derece memnunum.Tekrar emlak konusunda bir danışmana ihtiyaç duyduğumda kendisi yine tercihim olacaktır.

  • Müşteba SEVİL - 18/03/2022

    Satın aldığım gayrimenkulün işlemleri sırasında,portföyün bulunması,pazarlık aşaması,idari işlerin tamamlanmasında son derece profesyonel aynı zamanda müşteri memnuniyetini birinci planda tutan Coldwell Banker POWER gayrimenkul firmasına ve özellikle Sn.Furkan KELEŞ ten son derece memnun kaldığımı ve büyük bir zevkle refere edeceğimi bildirmek istiyorum. Dr.Müşteba Sevil

  • ALİ DURĞUT - 18/03/2022

    Coldwell Banker Power ile ilk bir ay yaşadığımız tüm olumsuz ve memnuniyetsizlik sürecinden sonra firmanın bize başka bir emlak danışma olarak yönlendirdiği FURKAN KELEŞ Bey'in bizimle iletişime geçmesi ile tüm negatif etkiler bir anda silindi.Kendisinin sıcak,pozitif ve canayakın kişiliği ile satış sürecinin tekrar olumlu yöne dönmesi bizi çok memnun etti.İlgili olması ,sürekli iletişim halinde olması tam da beklediğimiz gibi oldu.Kısa vadede satış süreci ile ilgili bir müşteri çıkınca da çok memnun olduk.Sektöre yeni başlamış biri olarak ilerde nerelere gelebileceğini ve bu sektörde iyi bir yer edinebileceğinden hiç şüphemiz yoktur.Kendisine satışı gerçekleştirmiş olmasından dolayı tekrar teşekkür ederiz.Çalışma hayatında başarılar dileriz.

  • ŞEBNEM DURĞUT - 18/03/2022

    Sektöre yeni başlamasına rağmen genç ve dinamik biri olarak elinden geldiğince yarı profesyonelliğe yakın bir çalışma yürütmüştür.İlk andan itibaren sıcak kanlı ve ilgili kişiliği konusunda zaten bir şey söylememize gerek yoktur.Bize gereken ilgi ve özeni göstermiştir.Ancak evi satın almak isteyen kişiye bağlı olarak sürecin uzaması sonucunda satışın gerçekleşme durumu aksamıştır.Bu noktada kendisinin daha etkin ve tarafsız olmasını beklerdik.Yine de süreç içinde emeği geçtiği için kendisine teşekkür ederiz.Bundan sonra ki çalışma hayatında tecrübesine tecrübe katarak yukarıya doğru bir ivme kazanacağına şüphemiz yoktur.Başarılar dileriz.