kalitevegüveninadresi işimizgayrimenkul

1976 Muğla doğumluyum. Askeri liseyi bitirdikten sonra Hava Kuvvetleri Komutanlığında teknik personel olarak yurtiçi-yurtdışı görevlerde bulunduktan sonra emekli oldum. 18 yılı aşkın ekip yönetimi, proje yönetimi ve kalite yönetimi birimlerinde çalıştım. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum. 2021 yılında Coldwell Banker Gayrimenkul ailesine katıldım.

Kitap okumayı, yürümeyi, sohbet etmeyi ve motosiklet kullanmayı severim. C-A2 ehliyetim var.

Evli, 2 çocuk sahibiyim.

Önceliğim ;

100 yılı aşkın Coldwell Banker Gayrimenkul kaliteli ve güvenli hizmet anlayışı ile, siz değerli müşterilerimizin gayrimenkul sektöründeki birikimlerinizi kazanca dönüştürmek için destek olmaktır. Yatırım yapma konusunda profesyonel bir yardıma ihtiyacı olan sizlerin her daim yanınızda olacağımı bilmenizi isterim.

Tüm gayrimenkul alım/satım-arsa/arazi-yatırım ihtiyaçlarınıza cevap vermek için buradayım. Siz de birikimlerinizi kazanca dönüştürmek için doğru yatırım planına ihtiyaç duyuyorsanız, ulusal ve uluslararası mesleki yeterliliğe sahip "SORUMLU EMLAK DANIŞMANI" olarak beni arayabilirsiniz.

UZMANLIK ALANLARIM

Gayrimenkul Danışmanı

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Yukarı Dikmen İlkbahar Balgat Aşağı Dikmen Hilal

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START Eğitimi ANKARA 08-13 KASIM

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Kardelen Kozan - 24/08/2023

    Ev tutma sürecimiz Ahmet Bey sayesinde sorunsuz ve kısa sürede halloldu. Süreçteki ilgisi ve güleryüzü için çok teşekkür ederiz.

3.185.000 ₺
Satılık
950.002 ₺
Satılık
1.385.002 ₺
Satılık
4.300.000 ₺
Satılık