ATAKAN GENÇYİĞİT

Gayrimenkul Danışmanı @CB NEOS

#daimayukarı

Güçlü Network ağımız ile Tüm Gayrimenkul ihtiyaçlarınıza cevap vermek için hazırız

Coldwell Banker ailesini seçen kişiler kazandı.

Eğer siz de kazanmak istiyorsanız birlikte çalışabiliriz

Aldığım Eğitimler;

16-20 Aralık 2019 Ticari Gayrimenkul Eğitimi

UZMANLIK ALANLARIM

Ticari Gayrimenkul Danışmanı

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Ostim OSB

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Commercial Business Club Toplantısı 21 Ağustos 2021
  • Commercial Business Club Üyeliği

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Ersin SARI - 08/08/2023

    Merhabalar Atakan Bey ile çalıştık.Yatırım olarak bir kaç yer bakıyordum Atakan bey resmen kendisi alıyormuş giibi sürecin başından sonuna kadar yanımızda oldu en ufak sorulara bile cevap verdi.Tavsiye ettiği yerleri kendisine sonsuz güvendiğimiz için görmeden aldık hiçte pişman olmadık ve çok mumnunuz şimdiden tavsiye edip aldığımız yerler ciddi kazanç getirdi.Dediğim gibi günün her saati sorduğumuz sorulara gerekli tüm açıklamalr ile cevap verdi.Kendisine çok teşekkür ederiz.

  • Elif Deliormanlı - 03/03/2023

    Atakan beye bir dükkan satın almak istediğimi belirttim.çok kısa süre içerisinde istediğim kriterlerde ve ödeyebileceğim miktara uygunbir dükkan benim için buldu.Yine aynı şekilde çok kısa bir süre içinde alım satım işlemlerini beni hiç yormadan halletti. Dediği gün ve saatte herşey sorunsuz halledildi. Şu an Atakan bey sayesinde arzu ettiğim dükkana sahip oldum.Sıra kiraya verme işine kaldı. Hiçşüphem yok ki onuda en kısa sürede en güzel şekilde sonuçlandıracak. Krndisine emeklerinden dolayı minnettarım.

  • İklim Öngel - 28/02/2023

    Atakan (Gençyiğit)bey bir buçuk yıl önce evimi eşyalı olarak kiraya verdi. Baştan sona en ince ayrıntısına kadar her şeyle ilgilendi. Bir yılın ardından kontrat yenileme döneminde yine kendisi çok yardımcı oldu. Kiracımla iletişime geçmeme dahi gerek kalmadan, en uygun koşullarda beni de kiracımı da üzmeyecek bedeli belirlememizi sağladı. Kendisi işini ciddiye alan, sorumluluğunu eksiksiz yerine getiren, ihtiyaçlarınızı tahmin eden nadir danışmanlardan. Çok çok teşekkür ediyorum...

  • Murat Yörübulut - 08/01/2023

    Arsa alımamın her aşamasında bize yardımcı oldun. Senin sayende iyi bir yatırım yaptık. Teşekkür ederiz 👏🙏

  • Nurullah Bulat - 17/08/2022

    We met with Mr. Atakan about the office rental research regarding the headquarters of our company. He is a very gentleman, an honest person who loves his job in the real estate sector. I would definitely recommend meeting Mr. Atakan for your real estate needs. We thank you 🙏

  • Murat Kılıç - 29/07/2022

    Evimiz çok kısa sürede satıldı ilgi ve alaka mükemmeldi elinize sağlık herşey için çok teşekkürler

  • Hikmet Balcı - 29/07/2022

    Atakan Bey ev bulmamız ve almamız konusunda gereken ne varsa her türlü konuda yardımcı oldu. İşlemlerimiz çabucak sorunsuzca halloldu. Destekleri ve emeği için çok teşekkürler ederim.

  • Merve - 26/07/2022

    Atakan Bey ev almamız konusunda çok yardımcı oldu. Her sorunumuzu çözmede daima bizimle birlikte idi. Satış ve sonrasında da yapmış olduğu bilgiler ışığında sorunsuz ve kısa sürede işlemler halloldu. Çok teşekkürler ederiz. Emeğine sağlık.