Portföy İşlem Hızı
9,0

1981 Nevşehir doğumluyum. Evli ve 3 kız çocuk babasıyım.

Çeşitli sektörlerde yönetici olarak faaliyet gösterdikten sonra,

2008 yılında taşınmaz mülklerin alım satımı, kiralanması, geliştirilmesi ve yönetimi konularının ilgimi çekmesi ve bu alanda kariyerimi ilerletme isteği ile kendi ofisimi açarak Gayrimenkul Sektörüne geçiş kararı aldım.

Gayrimenkul yatırımları büyük bir mali karar ve stratejik bir hamle gerektirir.

Bireylerin ve şirketlerin doğru kararlar alabilmek ve yatırımlarını en iyi şekilde yönetebilmek için Gayrimenkul Danışmanlarından profesyonel destek almalarının ve bu hizmetlerin kurumsal yapılar tarafından sağlanmasının gerekliliğine inanırım.

Bu nedenle,

değerlendirme , pazar analizi, finansal planlama ve hukuki süreçler gibi bir dizi karmaşık konuyu içeren Gayrimenkul Yatırımı konusunda, profesyonel olarak farklı kurumsal firmalarda 5 yıl çalıştıktan sonra 2022 yılında Kartepe/Kocaeli bölgesinde Coldwell Banker Kasva markası ile Coldwell Banker ailesine katılarak Gayrimenkul Sektöründe faaliyetlerimi sürdürme kararı aldım.

Yatırımcılarımız için yerel pazar trendlerini ve sektörün güncel durumunu doğru bilgiler ışığında analiz ederek, hedeflerine ve bütçelerine uygun stratejiler geliştirip onlar için en iyi yatırım fırsatlarını sağlamayı hedef alıyoruz.

Mavinin gücüne inanarak çıktığımız yolda her geçen gün yeni tecrübeler kazanarak büyüyoruz.

UZMANLIK ALANLARIM

ARSA ve TİCARİ

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • 1 Nolu Beşirli

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Focus Broker Eğitimi 02 - 07 Ocak 2023
  • AMP EĞİTİM VE KOÇLUK PROGRAMI 07 - 10 MART
  • FOCUS Broker Eğitimi 08-12 Ocak 2024