SÜMBÜL TOPÇU

Gayrimenkul Danışmanı @CB LOFT
Portföy İşlem Hızı
9,0

GÜVENİLİR, İSTİKRARLI, SONUÇ ODAKLI ÇALIŞMA PRENSİBİ

Ben Sümbül Topçu, 1970 Malatya doğumluyum. İktisat fakültesi mezunuyum. İstanbul firmalarda muhasebe ve satış departmanlarında çalıştım ve emekli oldum.

Sorumlu Emlak Danışmanı (Seviye 5) ve Emlak Danışmanlığı ve Taşınmaz Ticaret Eğitim Sertifikasına sahibim.

Gayrimenkul alım, satım ve kiralamalarda, COLDWELL BANKER LOFT PROJECT GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI LİMİTED ŞİRKETİ ile birlikte hizmet vermeye devam ediyorum.

Çalışma alanım Türkiye, UZMANLIK BÖLGEM ÇİĞDEM MAHALLESİ.

Çalışma prensibim güvenilir, istikrarlı ve sonuç odaklı olarak hizmet vermek.

Saygılarımla

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

KONUT, İŞ YERİ, TARLA, ARSA

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Çiğdem

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 21-25 KASIM BLUE START Online Eğitim Şehirdışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)
  • Milyonerden Milyonere 23-24 Kasım 2023 Ankara

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Didem biter - 08/05/2024

    İşini profesyonel olarak gerçekleştirdiğiniz için, Aklıma takılan tüm soruları sabrla cevapladığınız için, güler yüzle karşıladığınız için çok teşekkür ederim.

  • Fahri ÇANAKÇI - 05/03/2024

    Nezaketi samimiyeti ve dürüstlüğü için sümbül topçu hanıma çokca teşekkür ederim. Emlak sektöründe dürüst ve samimi kişilerle karşılaşmak ve süreci bu kadar güzel geçirmek inanılmaz keyif verici. Öyleki birikimi yatırım enstrümanına çevirmek bukadar stresli iken bu durumu sıfır noktasına yakın hassasiyet ile yönettiğiniz için minnettarım dersem abartmış olmam başarılar dilerim.

  • Ufkum Deniz Altunkapak - 22/02/2024

    Guvenilir ve sicak kanli ve yardim sever bir danisman. Islemleri kolayca hallettik hic sikinti yasamadik. Tesekkurler

  • Ezgi Göksel - 15/12/2023

    Son derece ilgili,nazik ve güven veren bir danışman olduğunu düşünüyorum, işlem sonrasında dahi takibi bırakmaması son derece kibar bir davranıştı. İlgisi ve yardımları için kendine teşekkür ediyorum.

  • Özge Kan - 15/12/2023

    Sümbül hanımın evimizi kiralama aşamasında güven veren ve profesyonel yaklaşımı, işindeki bilgi birikimi ve deneyimi sayesinde güzel bir süreç yaşadık Kendisine çok teşekkür ederiz. Bundan sonrası için de kendisini takip etmeyi düşünüyorum 🙏

  • Remziye Eskioğlu - 07/12/2023

    Ev bulma sürecindeki son derece yardımcı olan Sümbül Topçu’ya teşekkürü bir borç bilirim.

  • Banu TUNCER - 06/12/2023

    Sümbül Hanım, gördüğüm kadarıyla işini son derece profesyonelce yapmaya çalışan bir insan. Aynı zamanda nezaketli, güler yüzlü, samimi ve bilgi sahibi. Sizi doğru yönlendiriyor, emin olamadığı bir konu varsa “Araştırıp geri döneyim.” diyor ve de o güzel, yumuşak ses tonuyla size güven veriyor. :)

  • Erdal çolak - 06/12/2023

    Sümbül hanıma teşekkür ederim. Evimi kiraya vermek üzere geldiğinde kendisi ile tanıştık. Evimle ilgilenebileceğini söylemişti Ben daha sonra kendisi ile görüşerek evimi kiraya vermesi için sözleşme yaptık. Bir hafta gibi bir süre içerisinde aradığım şartlara uyan bir kiracı buldu. Kendisinin ilgisi alakası gayretleri kiralama işlerini hızlandırdı. Bu çaba gayret ve çalışmaları için teşekkür ederim.

  • Nuran Tansel - 05/12/2023

    Sümbül Hanım İşinin ehli profesyonel güler yüzlü yardımsever hiçbir emeğini esirgemeyen bir iş insanı yardımlarından dolayı kendisine teşekkür eder Başarılarının devamını dilerim

  • Hanife erdemoglu kılıc - 05/12/2023

    Sözüne güvenilir dürüst fedakar çalışkan. Hiç bir şekilde gözünüz arkada kalmaz

  • Muhammet Emin Önal - 05/12/2023

    Sevgili Sümbül hanımefendi sizi tanıdığım için çok mutluyum satış süresince bana göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim başarılarınızın devam etmesini temenni ediyorum

1.380.000 ₺
Satılık
748.000 ₺
Satılık
1.270.000 ₺
Satılık
6.055.000 ₺
Satılık