Merhaba ben Ufuk SAÇINTI. 1988 Kayseri doğumlu, evli ve iki erkek çocuk babası bir girişimciyim. 2008 yılında Üniversite okumak amacıyla geldiğim Sakarya'da öğrencilik yıllarımda bir çok öğrenci organizasyonuna imza attım. Tatiller, konser ve eğlencelerle geçen organizasyon hayatımı İnşaat yap-sat, düğün salonu ve asıl işim Emlak sektörüne geçişimle bıraktım. 12 yıldır sürdürdüğüm Emlak danışmanlığı kariyerimin 10 yılı Broker pozisyonu ile kendi ofisimde geçti. Üniversite bölümüm olan Çevre mühendisliğini ne ben nede eşim meslek olarak hiç icra etmedik. Pazarlamacılığın büyüsüne daha okul yıllarında kapıldık. 10 yıldır faal olarak işlettiğimiz emlak ofisimizi daha büyük başarılara imza atabilmek ve rekabetin içinde yer alabilmek için Coldwell Banker markası ile taçlandırdık.

Bugüne kadar şehrimizin birçok elit projesinin temelden tamamlanma aşamasına kadar tüm pazarlama faaliyetlerini kurguladık ve yürüttük. Arsa arazi satışı ve konut satışı konusunda Serdivan bölgesinde ciddi sayılarda işleme imza attık. Markamızın bilinirliği ve güvenilirliği konusunda sürekli ve düzenli yatırımlara devam ettik. emlakvadisi.com.tr web sitemizle aylık organik 70.000 civarında tıklama alan bir web sitesi yarattık. Blog içeriklerimizle bir çok yatırımcının sorularına yanıt verdik. Youtube kanalımızda 7000 aboneyi aştık. Düzenli video yayınları ile bu sayıyı önce 10.000 daha sonra 50.000 aboneyi aşacak seviyeye getirmek amacındayız.

Son olarak kendimi kısaca özetlemem gerekirse ;

İstatistik hastası, rakamlarla arası son derece iyi biri olduğumu söyleyebilirim. Bir alışverişin karlılığına inanmazsam asla pazarlayamam. Plan kurmadığım tüm zamanlar kendini eksik hisseden, planlamanın sonunda ise aldığı kararlara tamamen uyan biriyim.

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

Ticari Gayrimenkul

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Arabacıalanı Esentepe İstiklal Köprübaşı Vatan

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Focus Broker Eğitimi 02 - 07 Ocak 2023
  • Commercial Business Club Üyeliği
  • AMP EĞİTİM VE KOÇLUK PROGRAMI 07 - 10 MART