BEYZA NUR KOÇAK

Gayrimenkul Danışmanı @CB PLUS

1990 yılı Manisa Ahmetli doğumluyum. Lise eğitimimi Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesinde, üniversite eğitimimi İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde 2013 yılında tamamladım. İzmir'de bulunan bazı mimarlık ofislerinde ulusal mimari ve kentsel tasarım yarışma projeleri ,uygulama projeleri, avan proje çizimleri konusunda çalısmalarda bulundum. Disiplin ve özveri gerektiren bu mimari ve kentsel tasarım yarışmalarının pek çoğunda ödül alan ekiplerin içinde yer aldım. Ayrıca 2017-2019 yılları arasında çalıştığım özel hastane projelerinin hazırlanması ve bürokratik süreçlerinin yürütülmesi sürecindeki görevimde iş kapatma, disiplinli ve organize çalışma konusundaki becerilerimi keşfettim. Yoğun bir is hayatından sonra 2019 yılında anne oldum. Bugüne kadar edindiğim insan koleksiyonumu, insanlar arasında ilişki kurma becerim, girişkenliğim, disiplin ve iş bitiriciliğimle birleştirerek kullanacağım , keyifle çalışacağım gayrimenkul sektöründe bulunmaya karar verdim. Bu arayışta sadece aklımdan geçen ve baştan karar verdigim tek seçenek Coldwell Banker oldu. Sektöre Coldwell Banker Plus ile başlayarak markanın da en ayrıcalıklı danışmanlarından biri oldum. Şuna inanıyorum ki, bu konuda takdir edeceğiniz ve vazgeçemeyeceğiniz bir danışmaniniz olarak çalısacağıma emin olabilirsiniz çünkü ben başarmaktan ve takdir görmekten çok hoşlanırım.

Aldigim egitim

Blue Start 2022

100 saatlik Meslek' Yeterlilik Egitimi

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START 17-21 EKİM 2022 İSTANBUL OFİSLERİ ZORUNLU YÜZ YÜZE -ŞEHİR DIŞI OFİSLERE ONLINE
  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Burçin Nadir - 28/03/2024

    Gayet başarılı ve hızlı bir süreçti. Çok memnun kaldık.

  • İbrahim Dumrul - 25/01/2024

    Ne zaman arasam ulaşabildiğim bir danışman. Kendisine ilgi ve alakası için teşekkür ederim.

  • Hande Sağır Yaltır - 17/01/2024

    Çok hızlı bir işlem süreciydi, çok memnun kaldık. Kendisiyle yeniden çalışmayı düşünürüm. Beyza hanıma teşekkür ederiz.

  • Berna Uzunoğlu - 28/12/2023

    Çalışmalarından çok memnun kaldım. Daire kiralamayı düşünürken sayesinde daire satın aldım, beni ev sahibi yaptı. Kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.

  • Nevin Nordalı - 29/09/2023

    Çok ilgili ve bilgili bir danışman. Güleryüzlü ve ne gerekiyorsa elinden geleni yaptı. Her şey için çok teşekkür ederim.

  • Mehmet Zeytinoğlu - 29/09/2023

    Bana her konuda yardımcı oldu. İşlemin başından sonuna kadar gayet düzenli ve tertipli çalıştı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

  • Meral Koyuncuoğlu - 29/09/2023

    Tüm çalışmalarından oldukça memnun kaldım. Başka bir gayrimenkul satışımda kendisiyle tekrar çalışmayı düşünürüm. Teşekkür ederim.

  • Ümran Tümer - 11/01/2023

    Geçen hafta ev aldık.Bize Coldwell &Banker yardım etti.Emlak Danışmanımız Beyza Koçak çok ilgili ,güler yüzlü ,çalışkan bir bayan.Kendisine ve titiz çalışmalarından dolayı firmasına çok teşekkür ediyoruz.