Portföy İşlem Hızı
9,0

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Kader Onan - 03/05/2023

    Coldwell Banker çok şanslı Kader ONAN hanım ile çalıştığı için ,tabii bizde çok şanslıyız kendisini tanıdığımız için. Çok başarılı güler yüzlü gerçekten işinde başarılı bir insan Kader hanım .Sayenizde güzel bir kiracı ile karşılaştık .Kader hanım harika bir insansiniz.basarilarinizin devamını diliyorum allaha emanet olun.

  • Kader Onan - 03/05/2023

    Kader Hanim ile internet araciligi ile tanismis oldum...Bos olan dairemi kiraya vermek istedigimi ve daha onceden yasanilan olumsuzluklardan dolayi evi tutacak kisi konusunda ki hassasiyetligimi kendisi ile paylastim...Cok kisa surede istedigim gibi inanilmaz guzel bir aile ile tanistik ve sorunumuz cozulmus oldu...Kader Hanim'a bu surec icerisinde gostermis oldugu hassasiyetligi ve ictenligi icin tesekkur ediyor,herkese kendisi ile calismasini oneriyorum...Iyi gunler dilerim...

  • Kader Onan - 03/05/2023

    Kader Hanım işinde son derece profesyonel. Beklentilerimizi doğru analiz ederek kısa sürede sonuca ulaşmamızı sağladı. Kendisi ile çalışmaktan çok memnun kaldık. Teşekkür eder, başarılar dilerim.