Portföy İşlem Hızı
9,0

Merhaba,

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum. Daha önce Türk Telekom ve Türk Hava Yolları’nın da içinde bulunduğu şirketlerde ön muhasebe, bilgi işlem destek ve müşteri ilişkileri departmanlarında görev aldım. 3+2 hız temposuyla satranç sporu hobilerimden biridir. Özellikle pandemi döneminde kendi gayrimenkullerimizi yöneterek, sektörü daha yakından tanıma fırsatım oldu. Asırlık bir çınar olan Coldwell Banker ile yollarımızın kesişmesi, aldığım eğitimler ve paylaşılan eşsiz tecrübelerle sizlere hizmet vermek için en iyi pozisyondayım. Amacım gayrimenkul sektöründe iletişime geçtiğim herkesi aileden biri gibi görerek tek bir işlemde değil, ömür boyu tüm işlemlerinizde yanınızda olmaktır. Süreçler hakkında şeffaf bilgi paylaşımına özen gösteriyorum. Sizlere başarılı bir şekilde hizmet vermek ve memnuniyetinizi en üst seviyeye taşımak, beni en çok motive eden etkenler arasında yerini almaktadır.

Saygılarımla.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START 12-16 EYLÜL 2022 İSTANBUL OFİSLERİ ZORUNLU YÜZ YÜZE -ŞEHİR DIŞI OFİSLERE ONLINE
  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi İzmir 20-24 Şubat 2023

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Güzin Erkoç Kajak - 13/03/2024

    Ahmet Bey'i düzenli ve disiplinli çalışan biri olarak deneyim ettim. Her soru ve yorumuma kısa zamanda ve etkili şekilde yanıt verdi. Kendisine ilgisi ve çalışma verimliliği için teşekkür ederim.

  • Nurnisa Özdemir - 20/02/2024

    Miras kalan mülkümüzün satış işlemlerini başarıyla gerçekleştirdi. Mirasçılara WhatsApp gurubunda detaylı ve düzenli bilgi paylaştı. Tüm emekleri için teşekkür ediyoruz.

  • Rafet Ozdemir - 19/02/2024

    Satış öncesi ve sonrası göstermiş olduğunuz samimiyet,güven, alıcı ve satıcılar arasındaki ilişkilerdeki iletişim...ile bizleri memnun ettiniz.Yolunuz açık olsun.Başarılar.

  • Mustafa Özdemir - 19/02/2024

    Miras kalan mülklerinizin satış işlemlerini Ahmet beye hiç düşünmeden teslim edebilirsiniz. Kendisi tüm intikal süreçlerine hakim. Bizi de çok doğru yönlendirdi. Bundan sonra kendisiyle uzun yıllar çalışmayı çok isteriz. Teşekkürler.

  • Mehmet Şahan - 19/02/2024

    Nazik,yetenekli,süreçlere hakim,sabırlı,stres altında hakimiyeti kaybetmeyen,şeffaflığıyla güven veren Ahmet Acar’a bu süreçte yaptıkları için çok teşekkür ederin

  • Fadime Seden TOPAL - 19/02/2024

    Ahmet Bey evimizin satış süreci ile ilgilendi.Kendisi çok tecrübeli ve guleryuzlu bir insan.Ne zaman arasam,sorularıma bıkmadan cevap verdi.Kendisi ile çalışmaktan oldukça keyif aldım.Hersey için çok teşekkür ederim 🙏

  • Burak Özdemir - 19/02/2024

    Ahmet Bey süreci çok profesyonel ve hızlı yönetti. Her konuda detaylı exceller ile bizi sürekli bilgilendirerek çok iyi bir satış gerçekleştirdi. Kendisinden son derece memnun kaldık, teşekkür ederiz.

  • Aysun Celikok - 17/08/2023

    İletişim becerileri ve is takibi düzgün bir emlak danışmanı ile çalıştık. Tesekkür ederiz

  • Nalan Yalabık - 16/01/2023

    Dürüst efendi güler yüzlü Goldwel ekibine bilhassa Ahmet Acar arkadaşımıza teşekkür ederim hizmetlerinden dolayı.