RAMAZAN ZEYREK

Gayrimenkul Danışmanı @CB EAGLE
Portföy İşlem Hızı
9,0

HER YER MAVİ HER YER RAMAZAN ZEYREK

Ben Ramazan ZEYREK, 1999 Balıkesir Doğumluyum. 2016-2017 Özel Uğur Temel Lisesi Mezunuyum. Lisans Eğitimimi 2020-2021 Yılları Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Tamamladım. Üniversite Sürecimdeki 2 Zorunlu Stajımı İzmir-Alaçatı ve İstanbul-Kuruçeşmede Olmak Üzere Casual Dining - Fine Dining Restaurantlarda Tamamladım. Küçüklük Hayalim Olan, Kendi Ticaretimi Yapma Arzusundan Kaynaklı Artık Bende Maviyim.

UZMANLIK ALANLARIM

KONUT - LÜKS KONUT

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Bahçelievler

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START 12-16 EYLÜL 2022 İSTANBUL OFİSLERİ ZORUNLU YÜZ YÜZE -ŞEHİR DIŞI OFİSLERE ONLINE
  • Milyonerden Milyonere 29-30 Kasım 2023 Balıkesir

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Mehmet Duran - 03/01/2024

    Dairenin satışını 24 saat gibi kısa süre içerisinde gerçekleştirdiği için ve sürecin başından sonuna kadar o güveni bize sağladığı için Ramazan Beye teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum.

  • Veysel Gucukoglu - 19/12/2023

    Ramazan beye cok tesekur ediyorum dairemizin satisini kisa zaman da gerceklestirdigi icin. O guveni bize basindan sonuna kadar sagladigi icin, soranlara ramazan beyi tavsiye ediyorum isinde cok professionnel guvenilir bir bey efendi. 👍👍👍👍👍

  • Kadir Seren - 05/10/2023

    Ramazan beyle satış sözleşmesini imzaladığınız andan sonra kalitenin farkına varıyorsunuz. Güler yüzlü hizmet profesyonel satış planlamasıyla beraber bir bakmışısnız konutunuz satılmış… Geleceğin önde gelen markası Ramazan Zeyrek👍

  • Dilek Özel - 31/07/2023

    Ramazan Bey ile Burhaniyedeki satılık dairemiz için portföy görüşmesi yaptık. Gayrimenkulümüzün tanıtımı, değerlendirme ve satış aşamalarını muazzam titizlikle yürütmüştür. Gerçekten kendisiyle tanıştığımız için çok memnunuz. Kendisinin iş ahlakı, iş takibi, iletişim dili ve sorumluluk bilinci üst seviyede olup, her aşamada bizlere destek sağlamıştır. Kendisine olan memnuniyetimizi ve teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Her yer mavi, her yer ramazan zeyrek : )

  • Hatice Gucukoglu - 30/07/2023

    Ramazan beyin cok professionnel yaklasimi ve alici ya guven saglamasi , puan vermis olsam 👍👍👍👍👍+veririm herkese ramazan beyi tafsiye ederim.

  • Hülya Eren - 12/07/2023

    Sayın Zeyrek inanılmaz yoğun bir dönemden geçerken imdadımıza yetişip hayatımızı kolaylaştırdı.Öncelikle teşekkür ederim.çok kısa zamanda işini titizlikle yapıp organize olarak adım adım yol alıp işimizi optimum düzeyde başarı ile yaptı.Genç yaşına rağmen sergilediği iletişim performansı bizleri mutlu etti.Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.villamın ve ayrıma bir evimin kiralanmasında itina ile çalışarak çözüm üretti.usanmadan bütün sorularımızı cevapladı, sürekli bilgi akışı sağlayarak yol aldık.Emeğine sağlık Ramazan Zeyrek.

  • GÜRKAN GÜNDOĞAN - 22/06/2023

    Dairemizin satışı için başvurduğumuz Ramazan Bey, sürecin başından sonuna kadar her aşamada beni adım adım bilgilendirdi. Tüm sorularımıza cevap verdi ve sorunlarımızı tek tek çözdü. Gösterdiği çaba ve samimi yaklaşım için kendisine çok teşekkür ediyorum. Memnuniyetim maksimum seviyede olarak süreç sonlandı. İyi ki kendisiyle çalışma fırsatı bulmuşuz.

  • Burcu Bal Çelik - 05/04/2023

    Ramazan Bey mesleğine son derece ilgili musterisinin ne istediğini bilen saygili dinamik. Her kosulda musterisine destek veren onu yalniz birakmayan bir danışman. Kendisi benim hem satiş hem alım danişmanim oldu ve bu süreçte işimi kolaylaştırmak için her türlü desteği verdi. Kendisine burdan tekrardan teşekkür ederim.