Portföy İşlem Hızı
9,2

ÖZENLİ VE GÜVENİLİR HİZMET!!

Coldwell Banker Anatolia, global Coldwell Banker markasına bağlı Türkiye merkezli bir emlak komisyonculuğu şirketidir. Şirket, konut ve ticari mülk satın alma, satma ve kiralama dahil olmak üzere çok çeşitli emlak hizmetleri sağlama konusunda uzmanlaşmıştır. Ayrıca mülk yönetimi hizmetleri, yatırım danışmanlığı ve emlak piyasası analizi de sunmaktadırlar.

Coldwell Banker Anatolia, yerel pazar hakkında bilgi sahibi olan ve tüm alım satım süreci boyunca müşterilere rehberlik ve destek sağlayabilen deneyimli ve lisanslı emlakçılardan oluşan bir ekibe sahiptir. Müşterilerine olağanüstü hizmet, profesyonellik ve dürüstlük sunmayı amaçlamaktadırlar.

Kayseri'de bir mülk satın almak, satmak veya kiralamakla ilgileniyorsanız, Coldwell Banker Anatolia Ticari Gayrimenkul Profesyoneli olarak beni dikkate alınması gereken iyi bir seçenek olabilir düşünebiliriniz. Hizmetleri ve mevcut mülkleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitemi https://www.cb.com.tr/tr-TR/OfficeUsers/Detail/10289) ziyaret edebilir veya ofisim ile iletişime geçebilirsiniz.

* COLDWELL BANKER TİCARİ GAYRİMENKUL EĞİTİMİ

* COLDWELL BANKER FOCUS BROKER EĞİTİMİ

* ACP Ticari Gayrimenkul Eğitimi

* MEB Sorumlu Emlak Danışmanlığı - 120 Saat

* Seviye 5 Mesleki Yeterlilik belgesi

* Sunum becerileri

* Telefonda etkili iletişim

23.10.1967 Yılında doğdum. İlkokulu Kayseri, Ortaokulu İzmir, Liseyi Çanakkale"de bitirdim.

1986 yılında tekrar İzmir"e dönerek 1987 yılında Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği"nde Türkiyenin ilk 20 kişilik Bilgisayar Sistem Operatörü kadrosunda görev yaptım.

1991 yılında Çukurova Holding BMC Kamyon Fabrikasında Sistem Sorumlusu (HOBİM A.Ş.) olarak görev yaptım.

2005 -2011 arasında Meteksan Sistem A.Ş. de Kayseri Bölge Bayisi olarak çalıştım. 2011 yılında METEKSAN'ın kapandı.

Erciyes Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığında Donanım Uzmanı olarak calıştım. Daha sonra Yapı İşleri Daire Başkanlığında MOBESE Merkezi kurulumu ve işletmesini Kasım 2016 yılına kadar yaptım.

Aralık 2016 yılında emekli olduktan sonra RE/MAX'e katıldım.

Gayrimenkul Danışmanlığında farklı bakış açısı yaratarak "Özenli ve Güvenli Hizmet" sloganı ön plana alarak, fark yaratıyorum..

EYLÜL-2020'de, Türkiye'de sadece sayılı kişi'de bulunan ACP-AKREDİTE TİCARİ GAYRİMENKUL PROFESYONELİ ünvanı ile mesleğimde yeni bir sayfa açtım., TİCARİ GAYRİMENKUL'de bir çok kiralama ve satış yaptım ve yapmaktayım.

TİCARİ GAYRİMENKUL VE LÜKS KONUT üzerine Uzmanlığımı sürdürüp, Sadece bölgemde değil, arkamdaki Kurumsal yapının tüm desteğinide alarak Türkiye genelinde bir çok projeye imza atmak istiyorum.

ALICI VE SATICI MÜŞTERİMİZİN SATIŞ VE KİRALAMA KONUSUNDA HER TÜRLÜ EXPERTİZLİK VE DESTEK HİZMETİNİ GÜVENİLİR, SAMİMİ VE DÜRÜST BİR ŞEKİLDE VERİYORUM..

- Kurumsal Alıcı Satıcılar - Kendi Sektörüne Yön Veren Firma Temsilcileri ile Çift Yönlü İletişim - Sanayici ve Yatırımcılar İle Sağlanan Güçlü ve Güvenli İlişkiler kurarak mülkü en kısa sürede işleme dönmesi için çalışıyorum.

Halen Coldwell Banker Türkiye'de aldığım Coldwell Banker Focus Broker Eğitimi ve Ticari Gayrimenkul Profesyoneliği sertifikası ile şirketimde Saha Direktörü olarak çalışmaktayım.

- ŞEHİRİCİ TİCARİ GAYRİMENKULLER

& ENDÜSTRİYEL YAPILAR

& LÜKS KONUT

& DEPO

& FABRİKA

& PLAZA

& DÜKKAN

UZMANLIK ALANLARIM

TİCARİ VE LÜKS KONUT

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Kayseri OSB Mimarsinan OSB Sultansazı Erenköy Alpaslan

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Focus Broker Eğitimi 03 - 08 Ekim 2022
  • Commercial Business Club Üyeliği
  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi İstanbul 19-23 Eylül 2022
  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi İstanbul 16 - 20 Ocak 2023
  • AMP EĞİTİM VE KOÇLUK PROGRAMI 07 - 10 MART
  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi İZMİR 20-24 Kasım 2023
  • Milyonerden Milyonere 14-15 Kasım 2023 Kayseri
  • 18-22 MART 2024 BLUE START ONLINE EĞİTİM ŞEHİR DIŞI OFİSLER (İZMİR-İSTANBUL-ANKARA HARİÇ)