TURAN DUMANLIOĞLU

Gayrimenkul Danışmanı @CB STORM

3 Eylül 1992 İzmir doğumluyum. 2013 yılında Celal Bayar Üniversitesi Elektrik ve Elektronik bölümünden mezun oldum.

7 yıl boyunca otomotiv sektöründe Birim Müdürü olarak görev aldım. Daha sonra doğup büyüdüğüm Urla Özbek'te 2 yıl boyunca kendime ait olan Köylüce Urla Kahvaltı Salonu'nun işletmesini yaptım.

Gayrimenkul sektörüne olan ilgim ve merakım doğrultusunda Sorumlu Emlak Danışmanlığı eğitimini tamamladım. 8 Ağustos 2022 tarihinde Brokerlarımız Alişan Z. PALUT ve A. Ayberk Uygun ile bir araya gelerek CB Storm'da Gayrimenkul Danışmanlığına başladım.

Kısa sürede hızla işleme dönüştürdüğüm satışlarım ile Premium Danışmanlığa yükseldim.

Uzmanlık alanı olarak arsa-arazi çalışmaya özen göstermekle birlikte portföylerim, bölge ve cinsine göre geniş yelpazede yer almaktadır. Bulunduğum ilçede özellikle Özbek mahallesinde Bölge Uzmanlığı çalışmalarım devam etmektedir.

Fırtına gibi bir ekipte yer alarak daha bir çok başarıya imza atacağımdan şüphem yoktur.

Sizler ile çalışmaktan mutluluk ve gurur duyarım.

Sevgilerimle…

Kulüp Üyeliği
Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

Gayrimenkul Danışmanı

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Özbek

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi İzmir 20-24 Şubat 2023
  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir
  • Kars Turu Coldwell Banker Türkiye - Kıbrıs 2023 Başarı Turu

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • GÜRSEL HIZIR - 29/07/2023

    Sn. Turan DUMANLIOĞLU Urla civarında konut edinme düşüncemizi gerçekleştirebilmek için yoğun işlerimizden zaman ayırabildiğimiz Kurban Bayramı arifesinde tatil gününüzden fedakârlık edip bize vakit ayırarak Kuşçular köyündeki konutun görülmesi ve alıma karar verdiğimiz andan tapu alımına kadar geçen süreçteki yakın ilginiz ve destekleriniz için kendim ve eşim adına çok teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.

  • METİN AVCI - 29/07/2023

    Merhaba,Turan beyle tarlamı satmak isterken tanıştım. Ben İstanbul'da olduğum için yerle ilgilenme imkanım yoktu. Birkaç kişiyle görüştüm konuyla ilgili ama gerçekten benimle ilgilenip yerle ilgili açıklama yapan Turan bey oldu. Daha sonra anlaşıp yerin satışı için ilan verdik. Yerim ilanda olduğu sürede Turan bey sürekli bana bilgi vermeye devam etti. Sonra yere alıcı çıktığında gerekli işlemleri başlattı ve beni de yapılacak işlemlerle ilgili yönlendirdi. Satış için İzmir'e gittiğimde beni havalimanından aldırarak işlemlerin o gün içerisinde hızlıca tamamlanmasını sağladı. Satış tamamlandıktan sonra da ofislerinde beni misafir ettiler ve havaalanına bıraktılar. Ofisteki diğer personeller de çok ilgili ve kibar davrandılar bu süreçte. Turan bey sağolsun kendi arsasını satıyormuş gibi ilgilendi benimle. Gerçekten verilen hizmetin kalitesini fark ediyorsunuz. Bu ilk işimiz oldu ama son olmayacak ve çevremdekilere de gönül rahatlığıyla Turan beyi tavsiye edebilirim.

  • Himmet Kuşcan-Mehmet Kuşcan - 25/07/2023

    Mh restoran yetkilisi Himmet Kuşcan ben Bu güne kadar aldığınız belki 7 veya 8 mülkümüzü sorunsuz bir şekilde ilerleten artık ailemiz ile bütünleşmiş ve bu konuda desteklerini hissettiğimiz yatırım danışmanımız Turan Dumanlıoğlun’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu süreçte her fırsatta bir telefon kadar yakımızda oldu ofis olarak tüm işleyişinizden inanılmaz memnunuz başarılarınız daim olsun iyi çalışmalar…