NURULLAH ÇAĞATAY TİRİTOĞLU

Broker Owner @CB EXPER

Nurullah Çağatay Tiritoğlu; Mühendis / Girişimci / Kurucu Ortak

Defne ve Begüm’ün babası. 1963 doğumlu, ODTÜ Mühendislik Fakültesi elektrik elektronik bölümünü okudu.

26 yıl ASELSAN’ da mühendis ve proje yönetici olarak görev yatıktan sonra 2010 yılında emekli oldu. Çalışma hayatı boyunca birçok defa yurt dışı görevi aldı ve 130 adet sertifikalı eğitim alarak kurumunu temsil etmiştir.

Üyesi olduğu LCI de federasyon başkanlığı yaptı. Birçok dernek ve sşvil toplum kuruluşlarında üyelikleri bulunmakta ve aktif görev almaktadır.

10 yıllık Ticaret hayatına Ankara İli Hayat ve Sırma damacana sularının kurumsal bayiliklerini yaparak başladı. Gıda sektöründe birçok markayı temsil eden ve şu an, benzin istasyonların da ve kurumsal firmalarda bulunan ”Starbucks On The Go” Premium self servis makilerine hizmet veren bir şirketin kurucu ortağı.

Bu işe girme sebebini,

Gayrimenkul sektörü, alınan profesyonel eğitimler ve bölge de yapılan çalışmalar sonrasında hizmet sektörünün en önemli dalı haline gelmiştir. Girişimcilik ruhum bu sektörde var olmayı istedi ve Coldweel Banker Exper Gayrimenkul kurucu ortağı oldum diye belirtiyor. Hedeflerinin de sürekliliği olan ve iyi danışmanları kadrosunda tutan ticari ve lüks konutta uzmanlaşmış büyük bir ofis olmak olarak açıklamaktadır.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • AMP EĞİTİM VE KOÇLUK PROGRAMI 06-09 EYLÜL