Şahnaz Çetin; Avukat / Arabulucu / Kurucu ortak

Arda ve Burak’ın annesi. 1965 doğumlu, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 32 yıldır avukatlık mesleğini icra etmenin yanında, şirketlere danışmanlık hizmeti vermekte ve gayrimenkul hukuku ise ihtisaslaştığı alanlar arasındadır. Objektif arabuluculuk firmasının kurucu ortakları arasında yer almaktadır.

KAİSDER, GGYD gibi Ankara’nın en önemli derneklerinin üyesi ve LCI 118 U federasyonunda dernek başkanlığı yapmış ve federasyon içi üst düzey görevler yapmaktadır.

Gayrimenkul sektörü Avukatlık mesleğini icra etmesinde en büyük rolü oynamakta, Bu sektörde var olmayı Gayrimenkul Hukukunu çok iyi bilmesi sebep oldu. Bu işin bilgi ve beceri işi olduğuna inandığı için Coldwell Banker Exper gayrimenkul firmasının kurucu ortağı olarak bilgilerini mülk alıcıları ve satıcıları ile paylaşmanın doğru olduğuna inanmaktadır.

Hedefleri; yurt dışına satış noktasında Türkiye’yi en doğru şekilde temsil edebilecekleri, hizmet verdiği mülk sahiplerinin hak ve hukuklarının koruma altında olacağı bir ofis olmak olarak açıklamaktadır.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START EĞİTİMİ 15-19 AĞUSTOS 2022 SERTİFİKALI VE ŞEHİR DIŞI
  • Focus Broker Eğitimi 03 - 08 Ekim 2022
  • ANKARA AMP EĞİTİM VE KOÇLUK PROGRAMI 18-21 MART 2024