ÖZLEM MESRUOĞLU

Real Estate Consultant @CB BARAS
Portfolio Transaction Speed
9.2

Kariyerime 2004 yılında müşterilerinin gelecek hayallerine ulaşmasına ve bugünkü finansal sorumluluklarını güvence altına alan Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası sektöründe başladım.

Direkt satış ile başlayan sürecimi Bölge Müdürlüğüne kadar ilerleterek sonlandırdım.

Geriye dönüp baktığımda, güçlü firmalarla çalışıp, güçlü insan ilişkileri kurmanın, müşterilerin karşısında satıcı olarak değil danışman olarak çalışmanın ve müşterilere ihtiyaçlarına göre çözüm önerileri sunmanın ne kadar önemli olduğunu gördüm.

Şimdi yine hayallere dokunan ve finansal güvence sağlayan Gayrimenkul sektöründeyim.

Global Gayrimenkul pazarının en önemli aktörlerinden biri olan Coldwell Banker’ın Türkiye’deki ilk ve Premier ofisi olan Baras Gayrimenkul'de çalışmaya başladım.

Öncelikle müşterilerimin ihtiyaçlarını analiz etmek, isteklerini anlamak, sonrasında onlarına hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olacak bir çözüm ortağı olmak için çok heyecanlıyım.

AREAS OF EXPERTISE

EXPERTISE REGIONS

  • Suadiye

EVENTS I ATTENDED

  • BLUE START 17-21 EKİM 2022 İSTANBUL OFİSLERİ ZORUNLU YÜZ YÜZE -ŞEHİR DIŞI OFİSLERE ONLINE

CUSTOMER COMMENTS

  • Ahmet Efe Şeker - 2.16.2024

    Özlem Hanım işinin ehli ve gerçek bir profesyonel. Ev alım sürecimde bana her türlü desteği sağladı ve her türlü soruma titizlikle ve şeffaf bir şekilde cevap verdi. Gelecekte herhangi bir gayrimenkul almaya veya satmaya karar verirsem mutlaka Özlem Hanım'dan destek almak isterim.

  • Sena Çelik - 2.9.2024

    Evimizin satışını Özlem Hanımlar aracılığıyla gerçekleştirdik. İlgisi, yönlendirmeleri ile bu süreci bizler için çok kolaylaştırdılar. Emekleri için çok teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum

  • Olcan IŞIK - 12.26.2023

    Özlem Hanım'la kiralamak istediğimiz evimizi, hem aklımızda bir emlak danışmanıyla çalışmak hiç yokken, hem de belki de biraz uçuk ve çok da uzlaşmaya açık olmadığımız beklentilerle kiralama sürecinde tanıştık. Samimi ve son derece profesyonel iletişimi ve oldukça açık ve tarafsız tüm detayları açıklama becerisiyle; öncelikle bu emlak danışmanı önyargılarımın yıkılması, ardından da kısa sürede olabilecek en profesyonel şekilde birçok potansiyel adayın sunulması, ve hem şartlarımızı haiz hem de uzun vadede güvenilebileceğimiz kiracı profiline ulaşmamız konusunda yardımlarıyla neticelendirdik. Kiralama sürecinin tamamlanmasından aylar geçtiğinde bile herşeyin yolunda ve beklendiği gibi gittiğinden emin olmak için iletişimi sürdürüyor olması hem kişiliği hem de profesyonelliği konusunda bir + puan daha kazandırdı. Bundan sonra da benzer ihtiyaçlarımız için tereddütsüz aklımızdaki ilk isim olacaktır.

  • EVRİM AŞKINOĞLU - 12.21.2023

    Özlem hanıma teşekkür ederek başlamak istiyorum yorumuma. Çok uzun süredir Avrupa yakasındaki evimizi satıp,işim dolayısıyla Anadolu yakasında yeni bir ev alma niyetindeydik ve kısıtlı bir bütçemiz vardı.Ev satışı için farklı emlakcilarla oldukça vakit ve nakit kaybı yaşadık.Sonrasinda Özlem hanım devreye girdi ve kısa sürede uygun alıcı bulmamızı sağladı. Anadolu yakası hiç bilmediğimiz lokasyonlar.Nereden nasıl ev buluruz tedirgindik açıkçası.Özlem hanim bunun için de çok ciddi bir mesai harcayarak ev satışımızdan sonra 2 hafta gibi kısa bir sürede bütçemize ve gönlümüze göre bir ev bulmamızı ve yerleşmemizi sağladı.Tüm süreçlerle, alım-satım işleri bittikten sonra dahi hep ilgilendi ve yardımcı oldu. Emlak alim işi oldukca zor ve onemli bir konu bence. Özellikle uzun sure oturacaginiz bir ev alıyorsanız.Hem maddi hem manevi zorluyor insanı. Çevreme, yakınlarıma gözüm kapalı öneriyorum kendisini.Ve tekrar tüm desteği için çok teşekkür ediyorum 💜

  • Burcu Aydın - 7.24.2023

    21 yıllık şube portföy yöneticiliği yaptığım için insan ilişkilerinde bir uzmanım. Bunca yıl işim gereği, yüzlerce emlak danışmanı ile çalıştım.Özlem Hanım gibi işinin ehli, ilgili,dikkatli ve profesyonel bir seviyede takipçi , empatisi yüksek bir danışman görmedim.2 hafta da en düzgün profilli kiracıyı bize kandırdı.Samimiyeti ve güleryüzü içinde kendisine teşekkür ederiz. Daire satışımın vakti geldiğinde de kesinlikle sizi , ama Özlem Hanım ı tercih edeceğiz.Saygılarımızla

3,200,000 ₺
For Sale
3,150,000 ₺
For Sale
4,200,000 ₺
For Sale