

Portföy No | 260708 |
Konum | Türkiye , İstanbul-Anadolu , Üsküdar , Kirazlıtepe |
Tapu Durumu | Kat Mülkiyeti |
Portföy Kategorisi | Daire |
Fiyat | 8.300.000 ₺ |
Metre Kare (Brüt) | 100 |
Metre Kare (Net) | 88 |
Oda Sayısı | 2+1 |
Bina Yaşı | 3 |
Bulunduğu Kat | 2 |
Kat Sayısı | 4 |
Isıtma | Kombi (Doğalgazlı) |
Banyo Sayısı | |
Balkon | |
Eşyalı | |
Kullanım Durumu | |
Aidat | |
Depozito/Peşinat | |
Site İçerisinde | |
Krediye Uygun | |
Takasa Uygun | |
Enerji Sertifikası Kodu |
COLDWELL BANKER THETA
- 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ
- ÇENGELKÖY SAHİL
- ÇAMLICA CAMİİ
-ÇEVREYOLU
İş Dünyasına ve Şehir Merkezine Yakınlık:
İstanbulun en nezih bölgelerinden biri olan üsküdar kirazlıtepe'de bulunan konumuyla iş dünyasına ve şehir merkezine yakınlığı bulunan bu daire , iş ve sosyal yaşamınızı bir arada yaşamanız için ideal bir seçenektir.
Değer Artışı Potansiyeli:
Çevresindeki olanaklar , bölgenin proje hareketliliğini artırıyor. Hızla gelişen konumu ve büyüme projeleri, gelecekteki değer artışını garantiliyor. Dolayısıyla, Dairemiz yatırım fırsatı arayanlar için de doğru bir seçim olacaktır.
Çevrenin Tüm Olanakları Ellerinizin Altında:
Çengelköy sahil , 15 temmuz şehitler köprüsü , Çamlıca camii , Alışveriş merkezleri, belediye, cami, eczane, hastane, okullar, marketler, parklar, sağlık ocağı ve şehir merkezi gibi birçok sosyal ve kültürel olanaklara yakınlığıyla dairemiz sizleri bekliyor.
MUSTAFA KORKMAZ
BROKER/OWNER
Sabit Telefon : 0216 336 06 30
Cep Telefonu: 0532 247 29 32