

Portföy No | 272233 |
Konum | Türkiye , Muğla , Datça , İskele |
Tapu Durumu | Kat Mülkiyeti |
Portföy Kategorisi | Çatı Dubleks |
Fiyat | 10.280.000 ₺ |
Metre Kare (Brüt) | 120 |
Metre Kare (Net) | 110 |
Oda Sayısı | 4+1 |
Bina Yaşı | 18 |
Bulunduğu Kat | 3 |
Kat Sayısı | 3 |
Isıtma | Merkezi Sistem |
Banyo Sayısı | |
Balkon | |
Eşyalı | |
Kullanım Durumu | |
Aidat | |
Depozito/Peşinat | |
Site İçerisinde | |
Krediye Uygun | |
Takasa Uygun | |
Enerji Sertifikası Kodu |
COLDWELL&BANKER OKSİJEN GAYRİMENKUL
DATÇA MERKEZ'DE EN İYİ KONUM SAHİP SİTELERİNDEN HAKİM SİTESİ'NDE
ÖZENLE YENİLENMİŞ DENİZ MANZARALI DUBLEKS DAİRE
Hakim Sitesi, Datça'da deniz manzaralı, merkezi ve nezih bir konumda yer alan bir site olarak öne çıkıyor. Genellikle geniş balkonları, ferah daire planları ve panoramik manzarası ile biliniyor. Özellikle sahile, marketlere ve diğer sosyal alanlara yakınlığıyla tercih ediliyor.
Satışa sunulan portföyümüz önü kapanmaz deniz manzaralı, arkası temiz havası ile dağ manzaralıdır. Bu eşsiz daire, ferah yaşam alanları ve muhteşem manzarasıyla huzurlu bir yaşam arayanlar için ideal, Yaz-Kış oturmaya uygundur!
ALT KAT
- Salon (Deniz manzaralı balkonlu)
- Mutfak (Deniz manzaralı balkonlu)
- Banyo
- Oda
ÜST KAT
- Ebeveyn Odası (Deniz manzaralı teraslı)
- Ebeveyn Banyosu (Deniz manzaralı)
- Oda (Doğa manzaralı balkonlu)
- Oda
ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER
- Merkezi konum : Datça'nın en prestijli bölgelerinden birinde yer alıyor. Her yere yürüme mesafesinde.
-Geniş Yaşam Alanı : 4 odası, 1 geniş salon (40m2), 2 banyo, 4 balkonu olan dairemiz, ailenizle keyifli vakit geçirmeniz için tasarlandı.
- Otopark : Açık ve kapalı otopark imkanı sunmaktadır.
- Yeşillikler İçinde : Site içindeki peyzaj düzenlemesi ve sakin atmosfer, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor.
MESAFELER
MM Migros 900 m
Taşlık Plajı 1,2 km
Tekel Market 650 m
Pazar Yeri 170 m
Portföyümüz ile ilgili bilgi almak ve ONLINE sunum talebinde bulunmak için benimle iletişime geçebilirsiniz!
Artun Yanıkbaca
Tel: +90 535 275 48 02