LOFT

ÇANKAYA SÖĞÜTÖZÜ MAH. SATILIK YDA SÖĞÜTÖZÜ 4+1 RESİDENCE

250 m2
4+1

GENEL ÖZELLİKLER

Portföy No 189265
Konum Türkiye , Ankara , Keçiören
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Portföy Kategorisi Rezidans
Fiyat 28.000.000 ₺
Metre Kare (Brüt) 250
Metre Kare (Net) 215
Oda Sayısı 4+1
Bina Yaşı 2
Bulunduğu Kat 13
Kat Sayısı 38
Isıtma Merkezi Sistem
Banyo Sayısı
Balkon Var
Eşyalı Evet
Kullanım Durumu Sahibi Oturuyor
Aidat
Depozito/Peşinat
Site İçerisinde
Krediye Uygun
Takasa Uygun
Enerji Sertifikası Kodu

AÇIKLAMA

Ankara Çankaya, Söğütözü Mahallesi YDA Söğütözü Recidence;

Eşsiz Lüks ve Konfor: 250 m², 4+1 Residence Konut

Ankara'nın kalbinde, yaşamın tüm renklerinin buluştuğu bir noktada, net 215 metrekarelik bu özel residence konut, modern yaşam tarzını benzersiz bir lüksle bir araya getiriyor. Büyüleyici manzarası, geniş yaşam alanları ve özenle tasarlanmış detaylarıyla sizleri bekliyor.

Özellikler:

Olağanüstü Manzara: Şehrin en gözde manzaralarından birine hakim olan bu residence, her bakımdan nefes kesici bir deneyim sunuyor. Her pencereden gün batımının büyüsüne tanıklık edin. Beştepe Külliye ve site içi manzarası görülmeye değer.

Geniş ve Aydınlık: 215 metrekarelik alanıyla, ferah ve aydınlık bir yaşam alanı sunar. Modern mimari ve akıllı düzenleme sayesinde, her köşede rahatlık ve konfor hissedeceksiniz.

Lüks Detaylar: İç mekanlarda kullanılan en kaliteli 1. sınıf malzemeler,yerden ısıtma ve son teknoloji ekipmanlarla donatılmıştır. Evinizdeki her detay, lüks ve zarafetin bir ifadesidir.

Konum ve Ulaşım:

Bu eşsiz residence, şehrin en merkezi konumlarından birinde yer almaktadır. Alışveriş merkezlerine, restoranlara, parklara ve ulaşım noktalarına kolay erişim imkanı sunar. Hayatınızı kolaylaştıran bu konumuyla, her an her yere ulaşım sağlayabilirsiniz. Anadolu Bulvarı- 1071 Bulvarı- Sakıp Sabancı Bulvarı- Konya Yolu'na bağlantı noktasındadır.

Fiyat ve İletişim:

Bu benzersiz konut deneyimini yaşamak ve daha fazla bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin. Fiyat ve ödeme seçenekleri konusunda detaylı bilgi için bize ulaşın. Dairemiz tercihe göre eşyasız veya eşyalı olarak satılabilir durumdadır.

Hayalinizdeki yaşamı bu eşsiz residence ile gerçeğe dönüştürün!

Recidence dairemiz yatay mimari - bahçe dubleks - müstakil konut ve villa tarzı yapılar ile takasa açıktır. İncek ve Beytepe bölgelerindeki yerler tercih edilecektir.

Yatırım amacıyla alınmak istenilirse güncel kira getirisi 70,000 tl dir. Eşyalı kirası 100,000 tl dir.

YDA Söğütözü Recidence blokları üst düzey yönetici, politikacı, Hakim, Savcı ve kamu personelleri tarafından tercih edilmektedir.

İÇ ÖZELLİKLER

  • Mutfak:  
  • Kapılar:  
  • Pencereler:  
  • Tavan Yüksekliği:  
  • Balkon Sayısı:  

DIŞ ÖZELLİKLER

  • Dış Cephe:  

CEPHE ÖZELLİKLERİ

MUHİT ÖZELLİKLERİ

ULAŞIM ÖZELLİKLERİ

MANZARA ÖZELLİKLERİ

SOSYAL ÖZELLİKLER

GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ

TEKNİK ÖZELLİKLER

SPOR OLANAKLARI