Merve Gümüş - Coldwell Banker Safran Gayrimenkul / Ofis Direktörü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunuyum.

Üniversite yıllarında Türkiye'nin en iyi üniversite radyosu olan Radyo Dumlupınar'da 3 yıl boyunca yapımcılığını üstlendiğim ve sunuculuğunu yaptığım yayınlar yaptım. Toplumsal konular üzerine farkındalıklar oluşturmak üzerine yaptığım "Rezonans" programıyla üniversitemizde bulunan hocalarımızın ilgisini çekerek fakültemizde bulunan eğitimciler ve öğrencileri buluşturduğum "Organize Gençler" isimli programın sunuculuğunu yaptım. Yerel halktan aldığımız etkileşimler sonucu Kütahya'da bulunan birçok yerel işletmenin reklam metinlerini hazırlayarak seslendirmelerini yaptım.

Aynı zamanda üniversite yıllarında Türkiye'deki en büyük insani yardım kuruluşu olan Türk Kızılay'ı Kütahya şubesinde gönüllü olarak 3 yıl çalıştım.

Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı olarak kurulan Sevgi Evleri'nde Türk Kızılay'ının hazırladığı projede gönüllü oyun ablası olarak yer aldım. Edindiğim birçok tecrübenin ardından Yalova'ya döndüğümde 2 yıl muhasebe alanında çalıştım.

2022 yılı Ocak ayı itibariyle Coldwell Banker Safran Gayrimenkul ofisinde Ofis Asistanı olarak başladığım kariyer yolculuğuma Ofis Direktörü olarak devam ediyorum..

AREAS OF EXPERTISE

Ofis Direktörü

EXPERTISE REGIONS

  • Gazi Osman Paşa

EVENTS I ATTENDED

  • Focus Broker Eğitimi 25-30 Temmuz 2022
  • Focus Broker Eğitimi 03-08 NİSAN 2023
  • 14-18 Ağustos 2023 BLUE START Online Eğitim Şehirdışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)
  • FOCUS Broker Eğitimi 08-12 Ocak 2024