UĞUR ERDEMIR

Real Estate Consultant @CB POWER

‘’ Gayrimenkulde Güvenilir Adres Al, Sat, Kirala !

Adım Uğur ERDEMİR . Coldwell Banker Power Etiler ofisinde Gayrimenkul Danışmanıyım.Evliyim ve bir kızım var. Aynı zamanda uzmanlık bölgem olan Sarıyer ilçesinde oturuyorum. Coldwell Banker Power Gayrımenkul çatısı altında gayrimenkul alım, satım ve kiralama hizmetlerini profesyonel ve çözüm odaklı bir bakış açısı ile siz değerli müşterilerime ulaştırıyorum.

Coldwell Banker Power Gayrimenkul ekibi olarak 40 kişilik profesyonel gayrimenkul danışmanı kadromuz ile konut, ticari ve endüstriyel mülkler ile ilgili çalışmalarımızı büyük bir titizlik ile gerçekleştiriyor ve kısa sürede sonuca ulaştırıyoruz.

Gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemlerinizi en verimli yöntemleri uygulayarak, son derece profesyonel ve siz değerli müşterilerimizin talep ve öncelikleri doğrultusunda gerçekleştiriyor ve bu süreci sizler adına hızlı, sorunsuz ve rahat bir şekilde tamamlıyoruz.

Gayrimenkul konusunda her tür ihtiyacınız için yanınızdayım.Beni her zaman arayabilir sorular sorabilir mülkleriniz için değerleme talep edebilirsiniz

Saygılarımla,

AREAS OF EXPERTISE

Ticari, Lüks Konut, Arsa, Konut, Sanayi

EXPERTISE REGIONS

  • Tarabya Yeniköy Maslak İstiklal Etiler

EVENTS I ATTENDED

  • 13 - 14 Mayıs 2024 - Kişisel Markalaşma Eğitimi
İstanbul-Avrupa / Beyoğlu COMPLETE BUILDING FOR SALE
65,000,000 ₺
For Sale
İstanbul-Avrupa / Beşiktaş Fulya Mehmetçik Caddesinde Satılık 2+1
5,000,000 ₺
For Sale
12,900,000 ₺
For Sale