

Portfolio No | 262365 |
Location | Turkey , İstanbul-Avrupa , Sarıyer , Huzur |
Deed Status | Condominium |
Portfolio Category | Store / Shop |
Price | 65,000,000 ₺ |
Square Meter (Gross) | 740 |
Square Meter (Net) | 650 |
Number Of Rooms | |
Age Of Building | 25 |
Floor | 0 |
Number Of Floors | 8 |
Heating | Natural Gas |
User Status | |
Eligible for Bank Loan | Yes |
Available For Exchange | |
Title Deed Status | Condominium |
Energy Certificate Code |
Seyrantepe Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi, Oyak Sitesi, DAP Yeni Levent Projesi,
Galatasaray Rams Park Stadı ve Nidapark Seyrantepe’ye bir adımda ulaşabileceğiniz bu eşsiz fırsatı kaçırmayın!
Seba İnşaat imzasıyla inşa edilen bu harika bina, hem iş yerinizi kurmak hem de yatırım yapmak isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor.
Aka İş Merkezi’ndeki bağımsız girişli iş yerimiz, toplam 740 m² kullanım alanı ile geniş bir çalışma ortamı sağlıyor. Giriş katı 180 m², asma katı 160 m², 1. katı 200 m² ve 2. katı da 200 m² ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde tasarlandı.
Güvenliğiniz ön planda!
Bağımsız yük asansörü, yangın merdiveni, yangın alarm sistemi ve güvenlik kameraları ile donatılmış bu iş yerimiz, iş yaparken içinizin rahat olmasını sağlıyor.
Ayrıca bina içinden de kullanabileceğiniz bir kapı mevcut!
Yatırımcılar için cazip kira getirisi ve kısa amortisman süresi avantajları ile dolu bu fırsat, kat mülkiyeti ile birlikte sizin!
Detaylar ve sunum için hemen bizimle iletişime geçin.
Unutmayın, bu değerli portföydeki tek yetkili kaynağınız biziz!
Harekete geçin, bu fırsatı değerlendirin!