İzmir Bergama Satılık Köy Evi
 Portfolio No: 193194

DESCRIPTION

İzmir Bergama Aşağıbey köyünün tam merkezinde üç parselden oluşan 1,5 dönüm, içinde 40 metrekare taban oturumlu iki katlı bir ev ve 50 metrekarelik dam bulunan söz konusu gayrımenkulümüz sizler için satılıktır.

Köy evimiz huzurlu bir yaşam ve temiz hava sunan doğal bir ortamda yer almaktadır. Evde su kuyusu ve küçük bir kümes de bulunmaktadır.

1500 metrekarelik bahçesi, üzüm, incir, ayva ve nar ağaçlarıyla doludur. Bahçe sürülebilir niteliktedir, böylece doğal ürünler yetiştirmek isteyenler için ideal bir alan sunmaktadır.

Köy içi imar durumu olduğu için %40'ına kadar yeniden ev yapılabilir niteliktedir. Elektrik ve su gibi temel altyapı olanakları mevcuttur.

Ayrıca, Ayvalık'a ve Bergama'ya 25 kilometre, İzmir'e ise 90 kilometre mesafede olması şehir yaşantısından uzaklaşmak isteyenler için avantaj sağlamaktadır.

Doğal yaşamın tadını çıkarmak ve şehir hayatından uzaklaşmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunan bu köy evi şimdi satılıktır.

Satış ve pazarlamasında Coldwell Banker İda Ayvalık ofisi Gayrimenkul Danışmanı Cem Ayhan özel olarak yetkilidir.

İlan ile alakalı tüm sorularınız için kendisine 0542 270 73 20 numaralı cep telefonundan ya da 0266 606 00 01 numaralı ofis telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.

Read More
Location Turkey , İzmir , Bergama , Aşağıbey
Deed Status Share Title Deed
Portfolio Category Garden
Price 1,000,000 ₺
Square Meter (Net) 1512
Zoning Status Housing Zoned
Hit Count
61

* You can give offer, request to see it, contact the consultant.

Give Offer Vision Request Call Me

VIEW PROPERTY

  • Nature

Seran Köşkeroğlu

Other Portfolios Of The Advisor