ÇANKAYA SÖĞÜTÖZÜ MAH. SATILIK YDA SÖĞÜTÖZÜ 4+1 RESİDENCE
 Portfolio No: 189265
CB LOFT

ÇANKAYA SÖĞÜTÖZÜ MAH. SATILIK YDA SÖĞÜTÖZÜ 4+1 RESİDENCE

Ankara / Keçiören /

DESCRIPTION

Ankara Çankaya, Söğütözü Mahallesi YDA Söğütözü Recidence;

Eşsiz Lüks ve Konfor: 250 m², 4+1 Residence Konut

Ankara'nın kalbinde, yaşamın tüm renklerinin buluştuğu bir noktada, net 215 metrekarelik bu özel residence konut, modern yaşam tarzını benzersiz bir lüksle bir araya getiriyor. Büyüleyici manzarası, geniş yaşam alanları ve özenle tasarlanmış detaylarıyla sizleri bekliyor.

Özellikler:

Olağanüstü Manzara: Şehrin en gözde manzaralarından birine hakim olan bu residence, her bakımdan nefes kesici bir deneyim sunuyor. Her pencereden gün batımının büyüsüne tanıklık edin. Beştepe Külliye ve site içi manzarası görülmeye değer.

Geniş ve Aydınlık: 215 metrekarelik alanıyla, ferah ve aydınlık bir yaşam alanı sunar. Modern mimari ve akıllı düzenleme sayesinde, her köşede rahatlık ve konfor hissedeceksiniz.

Lüks Detaylar: İç mekanlarda kullanılan en kaliteli 1. sınıf malzemeler,yerden ısıtma ve son teknoloji ekipmanlarla donatılmıştır. Evinizdeki her detay, lüks ve zarafetin bir ifadesidir.

Konum ve Ulaşım:

Bu eşsiz residence, şehrin en merkezi konumlarından birinde yer almaktadır. Alışveriş merkezlerine, restoranlara, parklara ve ulaşım noktalarına kolay erişim imkanı sunar. Hayatınızı kolaylaştıran bu konumuyla, her an her yere ulaşım sağlayabilirsiniz. Anadolu Bulvarı- 1071 Bulvarı- Sakıp Sabancı Bulvarı- Konya Yolu'na bağlantı noktasındadır.

Fiyat ve İletişim:

Bu benzersiz konut deneyimini yaşamak ve daha fazla bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin. Fiyat ve ödeme seçenekleri konusunda detaylı bilgi için bize ulaşın. Dairemiz tercihe göre eşyasız veya eşyalı olarak satılabilir durumdadır.

Hayalinizdeki yaşamı bu eşsiz residence ile gerçeğe dönüştürün!

Recidence dairemiz yatay mimari - bahçe dubleks - müstakil konut ve villa tarzı yapılar ile takasa açıktır. İncek ve Beytepe bölgelerindeki yerler tercih edilecektir.

Yatırım amacıyla alınmak istenilirse güncel kira getirisi 70,000 tl dir. Eşyalı kirası 100,000 tl dir.

YDA Söğütözü Recidence blokları üst düzey yönetici, politikacı, Hakim, Savcı ve kamu personelleri tarafından tercih edilmektedir.

Read More
Location Turkey , Ankara , Keçiören
Deed Status Condominium
Portfolio Category Residence
Price 23,490,000 ₺
Square Meter (Gross) 250
Square Meter (Net) 215
Number Of Rooms 4+1
Age Of Building 2
Floor 13
Number Of Floors 38
Heating Centralized System
Balcony Available
Furnished Yes
User Status Owner Sitting
Hit Count
115

* You can give offer, request to see it, contact the consultant.

Give Offer Vision Request Call Me

INTERIOR PROPERTY

  • Kitchen:  
  • Doors:  
  • Windows:  
  • Celling Height:  
  • Number Of Balconies:  

EXTERNAL PROPERTY

  • Exterior:  

Ahmet İpek

Other Portfolios Of The Advisor