YÜKSEK KİRA GETİRİLİ REZİDANS PROJESİNDEN 1+1 SATILIK LÜX DAİRE
 Portfolio No: 188415
CB LİKA

YÜKSEK KİRA GETİRİLİ REZİDANS PROJESİNDEN 1+1 SATILIK LÜX DAİRE

Trabzon / Ortahisar / Yalıncak

DESCRIPTION

TRABZON’UN GERÇEK REZİDANS PROJESİNDEN YÜKSEK KİRA GETİRİLİ SATILIK DAİRE

Trabzon Yalıncak'ta yatırımın en kazançlı bölgesi Havalimanı mevkii ‘de modern yaşamın tüm olanaklarına sahip lüks otel konseptiyle yapılmış HAS ATLANTİS RESİDANS projemizde 1+1 ultra lüks daireler.

İSTER YAŞAYIN İSTER KİRALAYIN.

5.200 m2 alana sahip olup 3.700 m2 bina oturum alanı 1.500 m2 peyzaj alanına sahiptir. Mimarisi ile farklı bir yapı ve konsepte sahip olan HAS ATLANTİS REZİDANS ‘da Otel konforunda yaşam sizleri bekliyor. 7 kat 153 daireden oluşan proje deniz manzarasına sahip. Giriş bölümünde bulunan Resepsiyon ile gelen misafirleriniz Lobide konforlu şekilde bulunan dinlenme odasına alınacaktır. Rezidansta bulunması gereken bütün aktiviteleri bu projede bulabileceksiniz.

TRABZON’DA BİR İLK! ADI DEĞİL KENDİ REZİDANS

Bina yönetimi tarafından kurulan işletme ile Daireler otel hizmeti verilecek şekilde kiralanabilecek. Bu Otel konseptli konut anlayışı ile dairenizden yıl boyunca oldukça yüksek bir kira getirisi elde edebilirsiniz.

ŞIK BİR YAŞAM ALANI

Dairelerimiz, şehrin karmaşasından uzak, huzurlu ve güvenli bir sitede yer alıyor. Geniş pencereleri ve balkonu sayesinde gün boyu doğal ışık alıyor. Modern mimarisi, yüksek tavanları ve zarif iç tasarımı ile hem konforlu hem de şık bir yaşam alanı sunuyor.

MAKSİMUM GÜVENLİK VE RAHATLIK

HAS ATLANTİS REZİDANS, tam donanımlı bir yaşam alanı olarak; çatı katında Türkiye’nin en meşhur yeme içme markası ve açık sonsuzluk yüzme havuzu ile Giriş katında bulunana süper marketi ve mağazaların yanı sıra çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna ve bahçe teras konsepti gibi birçok sosyal imkânı bünyesinde barındırıyor. 7/24 güvenlik ve kapalı otopark hizmetleri ile de maksimum güvenlik ve rahatlık sağlıyor.

1+0, 1+1, 2+1 SEÇENEKLERİ MEVCUT

Yalıncak mahallesinde Havalimanı karşısı Trabzon - Rize caddesi üzerindeki bu özel daire, modern yaşamın ihtiyaçlarını düşünerek tasarlandı. Geniş odalar, ankastre mutfak ve kaliteli malzemelerle donatılmış banyolar sizi bekliyor. Projemiz; 1+0 55 m2 1+1 64 m2 düz ve 2+1 85 m2 bahçeli seçenekleriyle yatırımcılarımıza çeşitlilik sunuyoruz.

BU EŞSİZ FIRSATI KAÇIRMAYIN

HAS ATLANTİS REZİDANS, Havalimanı, şehrin en prestijli okulları, alışveriş merkezleri ve sağlık kuruluşlarına yakınlığı ile de öne çıkıyor. Şehrin merkezine ve önemli ulaşım akslarına kolay erişim imkânı sunuyor. Hayalinizdeki yaşamı başlatmak için bu eşsiz fırsatı kaçırmayın!

OTEL KONFORUNDA DAİRE SAHİBİ OLUN

2024 yılsonunda anahtar teslimi yapılacak dairelerimiz ticari konut ruhsatlıdır. Sınırlı sayıda satışa sunulan dairesi kalan bu kaçırılmayacak yatırımlık fırsat rezidans projemiz hakkında detaylı bilgi almak için lütfen arayınız

***

DETAYLI BİLGİ İÇİN OFİSİMİZE BEKLİYORUZ

***

0532 700 18 48

0462 400 0 400

Read More
Location Turkey , Trabzon , Ortahisar , Yalıncak
Deed Status Condominium
Portfolio Category Apartment
Price 5,500,000 ₺
Square Meter (Net) 55
Number Of Rooms 1+1
Age Of Building 0
Floor 2
Number Of Floors 7
Heating Combi (Natural Gas)
Number Of Bathroom 1
Balcony Available
User Status Empty
Hit Count
76

* You can give offer, request to see it, contact the consultant.

Give Offer Vision Request Call Me

INTERIOR PROPERTY

  • Kitchen:  
  • Doors:  
  • Windows:  
  • Celling Height:  
  • Number Of Balconies:  

EXTERNAL PROPERTY

  • Exterior:  

Osman Şişko

Other Portfolios Of The Advisor