Urla Kuşçular'da Satılık 94 Dönüm Nitelikli Kupon Arazi
 Portfolio No: 97516
CB ATAK

Urla Kuşçular'da Satılık 94 Dönüm Nitelikli Kupon Arazi

İzmir / Urla / Kuşçular

DESCRIPTION

Urla Kuşçular bölgesinin en kupon arazilerinden biri, toplamda 94 Dönüm Tarla Vasfında, Nitelikli arazimizin yaklaşık 49 dönümlük kısmı Kuşçular 136 ada / 25 ve 27 parsellerdedir ve bu parseller FULL DENİZ manzaralıdır.

Diğer Parseller de; bu parsellere komşu, Camiatik 4165 ada / 1, 2, 3 ve 4 nolu parsellerdir ve toplam yaklaşık 45 Dönüm Zeytinli Tarla vasfında olup içerisinde yüksek kalitede İspanyol Arbekina cinsi, 3800 adet Zeytin ağacı ve 1000 adet ayvalık ve Memecik cinsi Zeytin ağacı, 12-15 yaş aralığında olmak üzere toplamda yaklaşık 4.800 adet verimli zeytin ağaçları vardır.

Bu mülk, bir zeytin ve zeytnyağı işletmesi olarak kurulmuş olup, Anonim Şirket olarak komple şirket devriyle satılacaktır. Araziler şirketin aktiflerinde kayıtlıdır. Parseller bu vesile ile tek tek satılmayacaktır.Alıcıya vergi avantajları da sağlayacak şekilde şirket devri yapılacak olup şirket borçsuz, pürüzsüz temiz bir bilançoya sahiptir. Yatırımcılar burada ilk kuruluş amacına da uygun, butik bir zeytin ve zeytinyağı işletmesi, konaklama tesisleri, tadım ve sunum amaçlı gurme restorantıyla çok özel bir tesisi oluşturabilecekleri gibi, özel imar çıkararak toplu konut vs. yatırımlar da yapabilirler...

Arazinin içinde, kendine ait elektrik Trafosu ve Artezyen Sistemi olmakla beraber tarlalar arasında ulaşım, yükleme gibi ihtiyaçları karşılamak amacıyla açılan ara yollar vardır.

Read More
Location Turkey , İzmir , Urla , Kuşçular
Deed Status Self-contained Title Deed
Portfolio Category Field
Price 136,000,000 ₺
Square Meter (Net) 94000
Eligible for Bank Loan No
Zoning Status Field
Title Deed Status Detached Plot
Hit Count
645

* You can give offer, request to see it, contact the consultant.

Give Offer Vision Request Call Me

VIEW PROPERTY

  • Sea

TECHNICIAL PROPERTY

  • Clearway
  • Water Line
  • Electric Line

İrfan Günhan

Other Portfolios Of The Advisor