Muğla merkeze 10 dk mesafede 4 dönüm arası ve yayla evi
 Portfolio No: 170842
CB BATI 06:40

Muğla merkeze 10 dk mesafede 4 dönüm arası ve yayla evi

Muğla / Ortaca / Yerbelen

DESCRIPTION

Muğla merkeze bağlı Karabağlar Kadıkahvesi mevkiinde bulunan müstakil yayla taş evimiz; yaklaşık 4 dönüm arazi üzerinde kurulmuştur. Bahçesinde 90 tane ceviz ve 20’ye yakın meyve ağacı ile kendine ait özel kuyusu bulunmaktadır. Muğla merkeze 10 dk, Akyaka’ya ise 40 dk mesafededir.

Akdeniz ve klasik Muğla evi orijinalliğinin neomodern tarzla enfes birleşiminden oluşmaktadır. Evin tüm yapısal izinleri ve onayları alınmış olup; tapuda tarla ve ev olarak yer almaktadır. En yüksek kaliteli inşaat malzemeleriyle inşaa edilmiş olup bütün tavanlar ahşap işlemelerle kaplanmıştır.

Mutfağın hemen yanında rustik dizayna sahip ilave bir misafir odası bulunmaktadır. Görülen panoramik manzara; tüm oturma alanlarında ve mutfakta kullanılan tam boy sürgülü camlarla daha da değerlenmiştir.

Salondan geçişi bulunan oturma odasındaki şömine ve nişler; yine mükemmeli yansıtmakta ve değer katmaktadır. Duşakabinli ana banyo bölümüne ilave olarak da ayrıca bir çamaşır odası mevcuttur. Devamında karşımıza çıkan bölümde ise yine farklı bir oturma alanı ile kütüphane bizi karşılamaktadır.

Evin hemen yan tarafında bulunan bahçeye bakan bölümde ise; yemek alanı ile birlikte kendine ait mini bir mutfak bulunmaktadır.

Rustik dizayn ve neomodern tarzın birleşimi; evin her köşesini sarmaktadır. Üst katta bulunan ebeveyn odası balkonu; yine muhteşem panoramik manzaraya sahip olup, yine muhteşem otantik doku etkisini göstermektedir.

Kelimenin tam anlamıyla; hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için tasarlanmıştır…

Görsellerde bulunan tüm eşyalar da yeni olup; eşyalı olarak satılıktır… Eşyasız olarak satış da ayrıca değerlendirilir.

Halı hazırda oturan yoktur, direkt satışı gerçekleşip kullanıma hazırdır.

Read More
Location Turkey , Muğla , Ortaca , Yerbelen
Deed Status Condominium
Portfolio Category Island
Price 17,950,000 ₺
Square Meter (Net) 3336
Eligible for Bank Loan Yes
Hit Count
142

* You can give offer, request to see it, contact the consultant.

Give Offer Vision Request Call Me

Murat Bayraktar

Other Portfolios Of The Advisor