KARATAŞ'DA 200 m² SATILIK ARAZI
 Portfolio No: 160210

DESCRIPTION

Merhaba! Sizin ve geleceğiniz için özel bir teklifimiz var. Ankara'nın gözde bölgesi Çankaya Karataş Mahallesi'nde, size ait olabilecek muhteşem bir arsa sizi bekliyor. Bu 200 metrekarelik arsa, sadece bir yatırım fırsatı değil, aynı zamanda hayallerinizi gerçekleştirmenin başlangıcı olabilir.

Bu arsa, 1. Etap İmar planına çok yakın bir konumda bulunuyor, bu da gelecekteki değer artışı potansiyelini artırıyor. Üstelik çevreyolu sadece 600 metre uzaklıktadır ve kadastro yolu ile kolayca ulaşılabilir.

Karataş Mahallesi, sürekli artan talebi ve gelişme potansiyeli ile dikkat çekiyor. Gölbaşı İlçe Merkezi'ne sadece 15 kilometre uzaklıkta olması, Panora Alışveriş Merkezi'ne 15 kilometre, Turan Güneş Bulvarı'na 13 kilometre, Polis Akademisi'ne 10.5 kilometre, Eymir Gölü'ne 10 kilometre ve Mogan Gölü'ne 16 kilometre uzaklıkta bulunması avantajlarını sıralamamıza yetmiyor. Unutmayın ki, Ankara'nın prestij projesi Sinpaş Altınoran sadece 11.5 kilometre mesafededir.

Fiyat meselesine gelince, sizi sevindireceğimize eminiz. Bu arsa, bölgenin en avantajlı fiyatıyla sizin olabilir. Geleceğinizi şimdi şekillendirmek ve hayallerinizi gerçekleştirmek için bu fırsatı kaçırmayın.

Siz ve aileniz için bu eşsiz teklifi değerlendirmek için hemen bizimle iletişime geçin. Geleceğinizi aydınlatmaktan mutluluk duyacağımızı unutmayın!

Read More
Location Turkey , Ankara , Çankaya , Karataş
Deed Status Share Title Deed
Portfolio Category Field
Price 674,000 ₺
Square Meter (Net) 200
Eligible for Bank Loan No
Available For Exchange No
Zoning Status Field
Title Deed Status Land Title
Hit Count
139

* You can give offer, request to see it, contact the consultant.

Give Offer Vision Request Call Me

TRANSPORTATION PROPERTY

  • Main Road

VIEW PROPERTY

  • City
  • Mountain
  • Nature

TECHNICIAL PROPERTY

  • Clearway

Ünal Şirin

Other Portfolios Of The Advisor