DOĞAYLA BÜTÜNLEŞEN DENİZ MANZARALI ARSA VE BAHÇE
 Portfolio No: 198226
CB SU

DOĞAYLA BÜTÜNLEŞEN DENİZ MANZARALI ARSA VE BAHÇE

İzmir / Dikili / Çandarlı

DESCRIPTION

İki yıl içinde, taksit taksit ödeyerek villa ve bahçe sahibi olmak ister misiniz?

Çandarlı'nın kalbinde, 1768 ada 1 parsel, 1767 ada 1 parsel ve 1780 ada 1 parselde konumlanan, toplam 15,374 metrekarelik (hisse başı 300 m²) imarlı arsa ile birlikte, 1471 ada 52 parselde hisse başı 320 metrekare düşen bahçeler, yaşamınıza yeni bir soluk getiriyor.

Bu özel alanlar, denizin gizemli mavisine hükmeden muhteşem manzaralar sunuyor. Doğanın kucağında, huzurun ve dinginliğin temsilcisi olan bu yerler, benzersiz bir yaşam stiline davet ediyor.

Özenle düşünülmüş tek tip konseptiyle, nezih bir ortam ve zarif bir yaşamın kapılarını aralıyor. Modern yaşamın karmaşasından uzaklaşmak ve özgünlüğün tadını çıkarmak için, bu eşsiz alanlar sizleri bekliyor.

NOT: Söz konusu arazi S.S. Küçükbahçe Doktorlar Kooperatifi tarafından alınarak 18. madde uygulanarak tarla vasfındaki arazi arsa vasfına dönüştürülmüş ve 15,374 m² arsa toplam 51 üyeye paylaştırılarak hisse başı 300 m² verilmiştir. Arsa vasfına dönüşmeyen 1471 ada 52 parsel 16,382 m²'lik alan hisse başı 320m² düşecek şekilde üyelere pay edilmiştir.

Paylaştırılan arsalar ve bahçeler aynı konumda olup, evinizden çıkıp bahçenize ulaşmanız sadece birkaç dakikanızı alacaktır. Aynı kooperatife ait olduğu için bahçe kullanımında elektrik ve su problemi olmayacaktır.

Arsaların üzerine yapılacak tek tip villaların ödemeleri taksit taksit yapılacaktır. Şu an için aylık 3 bin TL ödenmektedir. İlanda gözüken meblağ arsa ve sisteme dahil olma ücretidir. Halen kooperatif ödemeleri devam etmektedir. Fotoğraflarda da gözüktüğü gibi ekskavatörler yolları açmakta ve hafriyat işlerine başlanmış durumdadır. Mimari proje için çalışmalara başlanmış, proje bitimine ve inşaat izninin alınmasına müteakip inşaat hızla başlayacaktır.

Detaylı bilgi ve randevu için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Read More
Location Turkey , İzmir , Dikili , Çandarlı
Deed Status Cooperative Title Deed
Portfolio Category Land For Housing Purposes
Price 1,450,000 ₺
Available For Exchange No
Zoning Status Housing Zoned
Title Deed Status Share Deed
Hit Count
54

* You can give offer, request to see it, contact the consultant.

Give Offer Vision Request Call Me

Özay Argın

Other Portfolios Of The Advisor