BAYRAKLI MANAVKUYU'da SATILIK ARA KAT 3+1 DAİRE
 Portfolio No: 124110
CB 360

BAYRAKLI MANAVKUYU'da SATILIK ARA KAT 3+1 DAİRE

İzmir / Bayraklı / Manavkuyu

DESCRIPTION

Dairemiz Bayraklı Manavkuyuda 3 etrafı açık olup konum olarak güzel yerdedir. Binalar bahçe nizam olup çevresi bakımından geniş yol ve bahçaye sahiptir.

7 katlı binanın 4. katı, ara kat, doğal gazlı, kapalı mutfak, 1 aile banyosu, 1 kiler, 1 ayrı wc vardır, 3 balkon mevcuttur, 21 daireden oluşan binamız aile apartmanıdır, her katta 3 daire vardır.

Pimapen, çift cam, yerler parke, giriş kapısı çeliktir. Açık otopark, asansör vardır. Daire içinde karanlık odası yoktur, odalarda çap yoktur, aydınlık ve ferahlı bir dairedir, apartmanda komşuluk iyidir.

Çevresinde İlköğretim, Lise, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çankıran kapalı pazar yeri, Tınaztepe Galen Hastenesi, Yeşil alan dinlenme parkı, çeşitli markalarda Market ve Kafe Restorantlar 3 ile 5 dk yürüme mesafesindedir.

Hem sakinlik hem her istediğinizde alışveriş yapma imkanı arıyorsanız pazara, markete, restoranta, kafeye araç kullanmadan yürüyerek ulaşabiliçeğiniz bu daire sizin olabilir.

Detaylı bilgi için irtibata geçiniz.

Gayrimenkul danışmanı Meltem Çümen Tel: 05439474005

COLDWELL BANKER 360 GAYRİMENKUL

EMLAK TAŞINMAZ YETKİ BELGESİ NO: 3502471_008 TSE 11816 SAYILI SANAYİ ve TİCARET BAKANLIĞI TARAFINDAN YAYINLANAN MESLEKİ STANDARDA İSTİNADEN, YASA GEREĞİ; (GAYRİMENKUL YER GÖSTERME TUTANAĞI) DÜZENLENMEDEN YER GÖSTERİMİ YAPILMAMAKTADIR

Read More
Location Turkey , İzmir , Bayraklı , Manavkuyu
Deed Status Condominium
Portfolio Category Island
Price 4,950,000 ₺
Hit Count
334

* You can give offer, request to see it, contact the consultant.

Give Offer Vision Request Call Me

Meltem Çümen

Other Portfolios Of The Advisor