MERVE SETTAR

Real Estate Consultant @CB PLUS

Merhaba, ben 1989 doğumlu, evli ve bir çocuk annesiyim. İzmir Ekonomi Üniversitesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünden 2012 yılında mezun oldum. Mezuniyetimin ardından 2021 yılına kadar Dubai’de yaşamaya devam ettim ve burada bir mimarlık ofisinde çalıştım. Ofisin uzmanlık alanı ise otel projeleriydi, bu da bana büyük bir deneyim kazandırdı.

Gayrimenkul danışmanlığına yönelmemde, mezun olduğum içmimarlık bölümümle olan doğal bağlantı büyük bir etken oldu. İçmimarlık ve çevre tasarımının, gayrimenkul sektöründe de önemli bir yer tuttuğunu düşünüyorum. Bu alandaki bilgimi, özellikle yaşam alanlarının tasarımı ve fonksiyonelliği üzerine geliştirebileceğimi fark ettim. Coldwell Banker Plus ofisinde çalışmak ise bu yolculuğumda benim için önemli bir adım oldu.

Bu ofisteki çalışma arkadaşlarımın özenle seçilmiş olması, hem profesyonel anlamda hem de iş arkadaşlığı açısından oldukça değerli bir ortam sunuyor. İş hayatımda önemli bir yer edindiğim ve bu süreçte desteklendiğimi hissettiğim için oldukça mutluyum. Coldwell Banker Plus, benim için sadece bir iş yeri değil, aynı zamanda bir kariyer gelişim alanı ve güçlü bir takım çalışması ortamı sunuyor. Bu sebeplerle burada çalışmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum.

AREAS OF EXPERTISE

EVENTS I ATTENDED

  • İZMİR 14-18 EKİM 2024 BLUE START EĞİTİMİ YÜZYÜZE(ANKARA-İSTANBUL OFİSLERİ HARİÇ)
6,500,000 ₺
For Sale