MARYAM CHELIK

Real Estate Consultant @CB DELUXE

Merhaba, ben Meryem Çelik. 1996 yılında Azerbaycan'ın güzel başkenti Baku'da doğdum. Rusça, Azerbaycanca ve Türkçe olmak üzere üç ana dili kullanmaktayım. Ressamlık tutkum çocukluğumdan beri benimle birlikte oldu ve bu tutkuyu geliştirmek için çaba harcadım. İlköğretim ve ortaöğretim eğitimimi Respublika İncesenet Gimnaziyası'nda tamamladım. Ardından 2015 yılında Litvanya Cumhuriyeti'nde eğitimime devam etmek için yurtdışına gittim.

2017 yılında İstanbul'a taşındım ve burada yaşamaya başladım. Eğitimdeki tutkum ve sürekli öğrenme isteğim, COVID-19 pandemisi sırasında online üniversiteye başvurarak Amerika Teknik Üniversitesi'nde İç Mimarlık eğitimine başlamama neden oldu.

İş hayatıma 2016 yılında kendi markamı kurarak adım attım. "Me MArelli" butiğini açarak Azerbaycan'da iş dünyasına girdim, ancak maalesef pandemi nedeniyle bu işi sonlandırmak zorunda kaldım. Ardından 2017 yılında Ecolife Uluslararası Şirketi'nde müdür yardımcısı olarak çalıştım. 2019 yılında Clinicexpert Estetik Merkezi'nde Az-Ru-Tr ekip sorumlusu olarak görev aldım ve orada değerli deneyimler edindim. Son olarak, 2023 yılında gayrimenkul danışmanı olarak kariyerime devam ediyorum.

Sanat ve iş dünyası arasında denge kurmak, benim için önemli bir hedef. Sürekli kendimi geliştirmek ve ilerlemek için çaba harcıyorum.

AREAS OF EXPERTISE

EXPERTISE REGIONS

  • Kirazlıdere Taşdelen Aydınlar Cumhuriyet Çamlık

EVENTS I ATTENDED

  • İSTANBUL 15-19 OCAK 2024 YÜZYÜZE BLUE START EĞİTİMİ (Ankara-İzmir Hariç)